Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες - Φόβοι για αγνοούμενους (video)

Έρευνες από δύτες

15 Οκτωβρίου 2022 12:25
Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες - Φόβοι για αγνοούμενους (video)
Πηγή: neakriti.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου ένας άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Δείτε επίσης: Τα πάνω κάτω για τον καιρό από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Σταδιακά η χώρα θα σκεπαστεί από...»

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες που έφτασαν στις Αρχές, κάτοικοι της περιοχής είδαν ακόμη έναν άνθρωπο να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια περαιτέρω λεπτομέρεια.

Σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας

Αστραπές, βροντές και ισχυρές καταιγίδες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού που πλήττουν την Κρήτη από το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, αυτοκίνητο αναποδογύρισε στην περιοχή των Σπηλίων χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί.

Παράλληλα, προβλήματα με σπίτια και καταστήματα που πλημμυρίζουν σημειώνονται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την πόλη με την Πυροσβεστική να τρέχει για αντλήσεις υδάτων ενώ κατέρρευσε και γυψοσανίδα σε μαγαζί στην Αμμουδάρα.

Πολλά είναι τα προβλήματα που σημειώνονται και σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου με την ορατότητα να είναι στο μηδέν και τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν πολίτες στην ομάδα Μετεωκρήτες του facebook ενώ σημειώνεται ότι η κακοκαιρία θα διαρκέσει στην Κρήτη τουλάχιστον για τις επόμενες 24 ώρες.

Φονική κακοκαιρία στην Κρήτη: Ένας νεκρός από τις πλημμύρες - Φόβοι για αγνοούμενους (video)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share