Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Θρίλερ στη Κηφισιά: Με κάταγμα και αιμάτωμα στο κεφάλι ο μαθητής που τον πλάκωσε η πόρτα του σχολείου - Τραυματίστηκε και η μητέρα του

Ώρες αγωνίας για την κατάσταση υγείας του μαθητή

22 Μαΐου 2024 12:31
Θρίλερ στη Κηφισιά: Με κάταγμα και αιμάτωμα στο κεφάλι ο μαθητής που τον πλάκωσε η πόρτα του σχολείου - Τραυματίστηκε και η μητέρα του
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ανάστατοι είναι οι γονείς στο δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς, όπου χθες Τρίτη (21/5/24) έπεσε η βαριά πόρτα και πλάκωσε μικρά παιδάκια, με το ένα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και αιμάτωμα στο κεφάλι από την πτώση της πόρτας στο σχολείο της Κηφισιάς και αναμένεται να πάρει σήμερα (22/5/24) εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Για περιστατικό έχουν συλληφθεί ο εργολάβος του έργου και δύο εργάτες, οι οποίοι αναμένεται σήμερα (22/5/24) να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τυχερό στην ατυχία του, φαίνεται πως ήταν το 9χρονο αγοράκι καθώς, σύμφωνα με τα όσα είπαν γονείς στον ΑΝΤ1 γλίτωσε τα χειρότερα επειδή είχε στην πλάτη την τσάντα του όταν έπεσε πάνω του η πόρτα, που ζυγίζει περίπου 150 κιλά.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, εκτός από τον μικρό μαθητή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χτύπησε και μία μητέρα η οποία έτρεξε να βοηθήσει το παιδάκι, όταν έπεσε η πόρτα.

Στο μεταξύ, γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά έχουν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο της Κηφισιάς για να διαμαρτυρηθούν για το περιστατικό ενώ σήμερα (22/5/24) έκαναν τρίωρη στάση εργασίας οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Θρίλερ στη Κηφισιά: Με κάταγμα και αιμάτωμα στο κεφάλι ο μαθητής που τον πλάκωσε η πόρτα του σχολείου

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στους εξαγριωμένους γονείς, υπήρξε κάποια αστοχία με τους πύρους που στηρίζουν την πόρτα. Ωστόσο οι γονείς αναρωτιούνται, γιατί ο εργολάβος έδωσε τα κλειδιά στον διευθυντή του σχολείου, αν όντως είχε διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα στην πόρτα.

Πάντως, όπως μπορείτε να δείτε, με μήνυμα που είχε στείλει ο διευθυντής στους γονείς, περίπου μία ώρα πριν γίνει το ατύχημα με την πόρτα, τους ενημέρωνε ότι η πόρτα αντικαταστάθηκε.

Από την άλλη, ο εργολάβος υποστηρίζει ότι δεν είπε ποτέ ότι η πόρτα ήταν έτοιμη για χρήση…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share