Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Άναυδοι όλοι όταν άκουσαν την ηλικία της Κάρμεν Ρουγγέρη: «Τόσο είμαι, ούτε εγώ το πιστεύω» (video)

«Το μυστικό της νεότητας είναι...»

15 Ιουνίου 2024 19:29
Άναυδοι όλοι όταν άκουσαν την ηλικία της Κάρμεν Ρουγγέρη: «Τόσο είμαι, ούτε εγώ το πιστεύω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ηλικία της αποκάλυψε μέσα σε όλα η Κάρμεν Ρουγγέρη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «Στούντιο 4», αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρουσιαστές.

Η ηθοποιός, αρχικά, ανέφερε για το θέατρο: «Ακολουθώ πάντα στις περιοδείες, προλογίζω τις παραστάσεις κι είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Παίρνω αγκαλιές τα παιδάκια και γι’ αυτό, στις 17 του μηνός γίνομαι 80 χρονών, αλλά μια χαρά. Με τις αγκαλιές των παιδιών νομίζω ότι διατηρούμαι καλά».

Εν συνεχεία, για τα χρόνια που περνούν, εξομολογείται: «Δεν έχω κουραστεί καθόλου, ίσα ίσα. Πάντως πολλοί συνταξιούχοι μου έχουν πει ότι από τη στιγμή που πήραν τη σύνταξή τους, έχασαν το κέφι τους για τη ζωή. Εγώ πιστεύω αυτό που έλεγε και ο Επίκουρος, ότι δηλαδή το μυστικό της νεότητας είναι η προοπτική. Να έχεις προοπτική να κάνεις κάτι. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, να έχεις ενδιαφέροντα», τόνισε.

Όπως δήλωσε και μετέπειτα, δεν αντιλαμβάνεται καν ότι έχει φτάσει τα 80 έτη και εκφράζει την πρόθεσή της να δημιουργήσει περισσότερα έργα, προκειμένου να αφήσει κληρονομική κληρονομιά.

Δείτε επίσης: Θέλει τόσα να μας πει η Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι 53 ετών και αισθάνομαι 27»

«Τώρα προσπαθώ να ετοιμάσω άλλα έργα για να αφήσω έτσι παρακαταθήκη. Το 80 δεν το νιώθω καθόλου, το λέω και δεν το πιστεύω. Για αυτό το λέω κιόλας. Ένα νούμερο είναι. Για αυτό το λέω και στα παιδιά μου να το ξέρουν να μη στενοχωρηθούν, όταν πεθάνουμε. Έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, αφήνουμε το στίγμα μας.»

«Το λέω και στα παιδιά για να μη στενοχωρηθούν όταν θα πεθάνουμε, ότι είναι ο κύκλος της ζωής. Αφήνουμε το στίγμα μας! Αν είμαι άρρωστη, γεμίζουν τα μάτια της κόρης μου, αλλά της λέω “αγάπη μου, έτσι είναι”. Το παιδικό θέατρο θα το συνεχίσει η Χριστίνα (σ.σ. αν φύγει από τη ζωή). Έχει μπει στην σκηνοθεσία και σιγά σιγά της δίνω τη σκυτάλη. Δε θα φύγω ποτέ, αλλά χαίρομαι, γιατί έχει το ίδιο πάθος με εμένα!», είπε κλείνοντας, με ένα τεράστιο χαμόγελο η Κάρμεν Ρουγγέρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share