Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

«Σας παρακαλώ...»: Η έκκληση της Κατερίνας Στεφανίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κατάκτηση του μεταλλίου της

Τι ζήτησε από τον πρωθυπουργό;

15 Ιουνίου 2024 20:47
«Σας παρακαλώ...»: Η έκκληση της Κατερίνας Στεφανίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κατάκτηση του μεταλλίου της
Από Εύη Κουρίδου

Μια «χάρη» ζήτησε η Κατερίνα Στεφανίδη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζήτησε από τον πρωθυπουργό να εγκρίνει την αίτηση που έχει κατατεθεί για τιμητική ιθαγένεια στον Αμερικανό σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Με ανάρτησή της στο «X», αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της. Αναλυτικά, αναφέρει:

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνετε την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

Παρέμβαση Λιβάνιου

Σύμφωνα με πληροφορίες, άμεση ήταν η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου, στο αίτημα της Ολυμπιονίκη.

Η διαδικασία θα προχωρήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και δεν αποκλείεται ακόμη και τη Δευτέρα (17/6) να εκδοθεί προεδρικό διάταγμα για την τιμητική ιθαγένεια προκειμένου η Κατερίνα Στεφανίδη να συνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share