Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Βίντεο σοκ από το δυστύχημα στη Χαμοστέρνας: Η στιγμή που ο μοτοσικλετιστής πέφτει πάνω στο λεωφορείο

Στον «Ερυθρό Σταυρό» άφησε την τελευταία του πνοή

22 Μαΐου 2024 13:07
Βίντεο σοκ από το δυστύχημα στη Χαμοστέρνας: Η στιγμή που ο μοτοσικλετιστής πέφτει πάνω στο λεωφορείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαμοστέρνας με νεκρό τον 23χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας την ώρα της σύγκρουσης. Είναι η στιγμή που η μηχανή προσκρούει στο πίσω μέρος του αστικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει το βίντεο από τον άγριο τσακωμό στο Αιγάλεω: Του κλωτσάει το κεφάλι, πετάει την γυναίκα του στον δρόμο και στην συνέχεια τον παρασύρει με το ΙΧ!

Το περιστατικό φαίνεται στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, στην πάνω αριστερή γωνία του. Λίγη ώρα αργότερα φαίνεται ένα αυτοκίνητο που κόβει ταχύτητα, βλέποντας προφανώς την τραγωδία στην άσφαλτο.

Ήταν γύρω στις 05:00 το πρωί, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος, κινούμενη επί της οδού Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση από την οδό Αργυρουπόλεως προς τη Λ. Συγγρού, έφτασε στη Χαμοστέρνας, όπου προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αστικού λεωφορείου της Γραμμής «227» που εκτελούσε το δρομολόγιο «Άγιος Αρτέμιος – Κάτω Πετράλωνα».

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας. Για τον νεκρό παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από τον οδηγό του λεωφορείου ελήφθη ποσότητα αίματος για τη διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό του.

Επίσης ο οδηγός συνελήφθη κατά παράβαση των άρθρων 28 και 302 του Π.Κ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share