Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Διέρρευσαν τα δυσάρεστα, στενός του συγγενής προσπαθεί να του «φάει» την περιουσία

Ο τραγουδιστής έχει ήδη καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

22 Μαΐου 2024 22:54
Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Διέρρευσαν τα δυσάρεστα, στενός του συγγενής προσπαθεί να του «φάει» την περιουσία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δικαστική διαμάχη με αντικείμενο την προστασία της περιουσίας του βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχοντας απέναντί του στενό συγγενή του.

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» και ο κ. Μαντάς έχει αναλάβει τη νομική του εκπροσώπηση. Ήδη, μάλιστα, κατατέθηκε και εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Η καριέρα στα 15, η κρυφή προσωπική ζωή, οι περιβόητες φούστες και οι φήμες ότι έγινε πατέρας το 2016

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αντιδικία είναι ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Έως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, που όπως διαφαίνεται από την ανακοίνωση του ποινικολόγου, αναμένεται να είναι μακρά και πολυεπίπεδη σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη.

Γιώργος Μαζωνάκης

Η ανακοίνωση του ποινικολόγου:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.
Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!
Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share