Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος...»

Ραγδαίες οι εξελίξεις με την υγεία της

21 Μαΐου 2024 18:47
Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον είναι η «κινητήρια δύναμη» πίσω από μία νέα έκθεση, που καλεί τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν πρακτικές εργασίες πιο φιλικές προς την οικογένεια, όπως αποκαλύφθηκε, την ώρα που δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Το βασιλικό Ίδρυμα της Πριγκίπισσας της Ουαλίας για την πρώιμη παιδική ηλικία παρουσίασε μία νέα έκθεση, όπου υποστηρίζεται πως η επένδυση στην πρώτη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει πάνω από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως στην οικονομία της Βρετανίας.

Η Ντάουνινγκ Στριτ και οι αρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Παιδείας έχουν ήδη ενημερωθεί για τα πορίσματα της έκθεσης, ενώ οι αξιωματούχοι του παλατιού επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για πολιτική εκστρατεία της Κέιτ.

Δείτε επίσης: «Αχτίδα» αισιοδοξίας για τον Ουίλιαμ: «Καλύτερα η Κέιτ» - Θα γιορτάσει τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου;

Κέιτ Μίντλετον: «Θα επιστρέψει όταν το πουν οι γιατροί»

Μάλιστα, χαρακτηριστικά, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον εξήγησε ότι η είδηση για την έκθεση δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντα της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ απέχει εδώ και αρκετούς μήνες από τις δημόσιες υποχρεώσεις της, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που υποβλήθηκε.

«Τα πρότζεκτς του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας είναι «πάντα σε εξέλιξη». Η παιδική ηλικία αποτελεί τεράστια προτεραιότητα για την Κέιτ και γιαυτό τον λόγο είναι ενήμερη καθόλη τη διάρκεια της εξέλιξης του έργου της ειδικής ομάδας, ενώ έχει δει και η ίδια την έκθεση».

Ένας ανώτερος βασιλικός σύμβουλος πρόσθεσε: «Η πριγκίπισα της Ουαλίας ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την ομάδα εργασίας. Κρατήθηκε ενήμερη από την αρχή της δημιουργίας της ειδικής ομάδας, έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά».

«Πρόκειται για μία σαφή δέσμευση που έχει αναλάβει και θα συνεχίσει όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της. Ωστόσο ήμασταν σαφείς ότι χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει. Θα επιστρέψει όταν θα έχει το πράσινο φως από τους γιατρούς».

Ο Κρίστιαν Γκάι, εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον γνωρίζει ακριβώς το έργο της ομάδας εργασίας και είναι «εξαιρετικά ευγνώμων» για το ότι «έχουν σημειώσει τόσο φανταστική πρόοδο κατά το τελευταίο έτος».

Πηγή από το περιβάλλον της πριγκίπισσας δήλωσε ότι «Είναι ενθουσιασμένη. Η δράση είναι τόσο σημαντική γι' αυτήν, οπότε το γεγονός ότι οκτώ από τις πιο σημαντικές βρετανικές επιχειρήσεις βγαίνουν μπροστά για να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της δράσης είναι συναρπαστικό και αποτελεί προτεραιότητα για το μέλλον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share