Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Αχτίδα» αισιοδοξίας για τον Ουίλιαμ: «Καλύτερα η Κέιτ» - Θα γιορτάσει τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου;

Χαμογελούν και πάλι!

20 Μαΐου 2024 09:39
«Αχτίδα» αισιοδοξίας για τον Ουίλιαμ: «Καλύτερα η Κέιτ» - Θα γιορτάσει τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρές για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικότερα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο ίδιος αποκάλυψε νέα στοιχεία για την κατάσταση υγείας της γυναίκας του, Κέιτ Μίντλετον!

Με την ευκαιρία, δείτε: Στα πατώματα ο Ουίλιαμ, έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στον γάμο του: «Όλα πια εξαρτώνται από την Κέιτ Μίντλετον»

Σε γιορτινούς ρυθμούς τα Ανάκτορα

Οι Βρετανοί αναμένουν να ξεκινήσει το περίφημο Trooping the Colour, μια μεγάλη γιορτή και παρέλαση προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου στη Βρετανία, ο οποίος έχει γενέθλια.

Το ερώτημα όμως που επισκιάζει το γεγονός των γενεθλίων του μονάρχη είναι η υγεία της Κέιτ Μίντλετον και εάν θα εμφανιστεί δίπλα στον Πρίγκηπα Ουίλιαμ για να γιορτάσει τα γενέθλια του πεθερού της.

Ο Ουίλιαμ αποκαλύπτει για την υγεία της Κέιτ

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο νοσοκομείο St. Mary's στα νησιά Scilli της Βρετανίας, η υπεύθυνη του νοσοκομείου, Τρέισι Σμιθ, ενόσω του έκανε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, τον ρώτησε πώς πηγαίνει η υγεία της Κέιτ Μίντλετον, με αυτόν να απαντά πως η σύζυγός του είναι πολύ καλύτερα.

Οταν ρωτήθηκε για τα παιδιά του, Τζορτζ, Σαρλότ και Λούις, ο Πρίγκηπας αστειεύτηκε, πως τα τρία παιδιά του ζήλεψαν πολύ που ο ίδιος βρέθηκε στα Scilli και τόνισε πως σκοπεύουν να έρθουν και πάλι πιθανότατα μέσα στην ίδια χρονιά.

Να σημειώσουμε πως είναι από τις σπάνιες φορές που μιλά δημόσια, δύο μήνες μετά το μήνυμα της πριγκίπισσας, μέσω του οποίου γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας της και ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Το Trooping the Colour θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2024. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2011 που πιθανόν να μην δούμε την πριγκίπισσα να στέκεται στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share