Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

«Και του χρόνου»: Πιστοί στο τάμα τους Δανάη Παππά & Λάμπρος Λάζαρης - Περπάτησαν μέχρι τη μονή του Αγίου Ιωάννη Ρώσου στην Εύβοια

Εκπλήρωσαν και φέτος το τάμα που έχουν κάνει

22 Μαΐου 2024 22:24
«Και του χρόνου»: Πιστοί στο τάμα τους Δανάη Παππά & Λάμπρος Λάζαρης - Περπάτησαν μέχρι τη μονή του Αγίου Ιωάννη Ρώσου στην Εύβοια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μία χρονιά που η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης εκπλήρωσαν το τάμα τους περπατώντας μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσο στην Εύβοια.

Μόνο που τη φετινή χρονιά, το ζευγάρι με την παρέα του αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πιο δύσκολο μονοπάτι και να ολοκληρώσει τη διαδρομή μέσα από το βουνό, κάνοντας μια απόσταστη 21χλμ. Μάλιστα, η Δανάη Παππά δημοσίευσε και μερικές σχετικές φωτογραφίες γράφοντας.

Θυμηθείτε επίσης: Συγκινεί η Δανάη Παππά: Το τάμα που έκανε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο - «Σε παρακαλώ, σώστην και θα έρθω με τα πόδια...»

«ΠΕΡΠΑΤΗΤΕΣ????????‍♀️ (hard leve)… Για άλλη μια χρονιά κάναμε το γνωστό -σε κάποιους- περπάτημα από τον Άγιο μέχρι τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο.. αυτή τη φορά όμως -επειδή είμαστε ξεκάθαρα athletic- πήγαμε το μονοπάτι μέσα από το βουνό! 21km και 5ωρες μετά φτάσαμε στην εκκλησία, αφού πρώτα χαθήκαμε, σαβουριαστήκαμε, χορέψαμε, διψάσαμε..

Τα προηγούμενα χρόνια το τάμα μας ήταν για έναν άνθρωπο πολύ σημαντικό στις ζωές μας.. φέτος το τάμα ήταν το ίδιο, όμως με πιο δυνατό σκοπό για όλους μας.. Και του χρόνου λοιπόν», έγραψε η Δανάη Παππά στην ανάρτηση που έκανε.

View this post on Instagram

A post shared by Danae Pappa (@danouuz)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share