Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Σφίξιμο» στο στομάχι η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Όλοι οι άρρωστοι σε αυτή τη φάση...» (video)

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα...»

22 Μαΐου 2024 22:07
«Σφίξιμο» στο στομάχι η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Όλοι οι άρρωστοι σε αυτή τη φάση...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα νεότερα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα επικοινώνησε η Ματίνα Παγώνη, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», την Τετάρτη 22/5.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο Δημήτρης Σταρόβας, παραμένουν στο νοσοκομείο, ο πρώτος μετά από καρδιακό επεισόδιο και ο δεύτερος μετά από εγκεφαλικό.

Διαβάστε επίσης: Κοιτάζει «κατάματα» το πρόβλημα η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα: «Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες...»

Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα και τον Δημήτρη Σταρόβα

Και για τους δύο εξήγησε πως χρειάζεται χρόνος και πολλή υπομονή για να επανέλθουν, ωστόσο επειδή ο Γιώργος Λιάγκας ρωτούσε όλο και περισσότερα, ιδιαίτερα για την περίπτωση του τραγουδιστή που νοσηλεύεται εδώ και δύο μήνες, η ίδια ήρθε σε δύσκολη θέση και τόνισε πως δεν μπορεί να πει περισσότερα.

«Θέλει χρόνο κύριε Λιάγκα. Θέλει και υπομονή. Σιγά σιγά θα επανέλθει. Είναι μια χαρά κατά τ' άλλα. Νομίζω ότι έχει ρυθμιστεί. Πρέπει να μείνει λίγο ακόμα. Δε θα απαντήσω για το πόσες μέρες θα παραμείνει ακόμα στο νοσοκομείο, είναι η ομάδα των γιατρών που τον παρακολουθεί. Πιστεύω όσο χρειαστεί. Ποτέ δε λέμε γρήγορα να φύγει ένας ασθενής. Όσος χρόνος χρειάζεται, θα τον έχει για να επανέλθει στο σπίτι του, να πάει και να είναι μια χαρά και να είναι μαζί μας μελλοντικά, ό,τι κι αν κάνει.

Είναι μια χαρά, απλώς πρέπει να κάνει τη λογοθεραπεία, όπως κάνουν όλοι οι άρρωστοι σε αυτή τη φάση. Έχουν ρυθμιστεί όλοι οι παράγοντες οι οποίοι επιδεινώνουν μία τέτοια κατάσταση και νομίζω ότι και στο σπίτι του θα συνεχίσει την θεραπεία και όλα θα πάνε καλά. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι αυτά τα περιστατικά θέλουν τον χρόνο τους και έτσι αντιμετωπίζονται σωστά. Αυτό έχει σημασία», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Για τον Δημήτρη Κόκοτα, επισήμανε: «Έχουμε πει ότι αντιδρά εδώ και αρκετό καιρό στα επώδυνα ερεθίσματα και λογικό είναι αν του πιέσεις το χέρι να αντιδράσει. Χρειάζεται χρόνο ακόμα και βέβαια η ομάδα των γιατρών συνεχώς κάνει απεικονιστικό έλεγχο για να δούμε την λειτουργεία του εγκεφάλου και να δούμε τι ακριβώς γίνεται. Θέλει υπομονή. Κύριε Λιάγκα, δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ας αφήσουμε να εξελιχθεί η κατάσταση, να περάσει ο χρόνος και να δούμε πώς ακριβώς αντιδρά σιγά σιγά πέρα από τα επώδυνα ερεθίσματα, αν μπορεί να μιλήσει...».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share