Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Τεράστιο ψέμα στο Survivor - Διέρρευσε η φώτο που τους εξέθεσε!

Όλα ένα ψέμα τελικά;

22 Μαΐου 2024 23:29
Τεράστιο ψέμα στο Survivor - Διέρρευσε η φώτο που τους εξέθεσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τρομερά δύσκολη θέση έρχεται η παραγωγή του Survivor μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε παίκτρια η οποία πρόσφατα αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή εδώ και 10 ημέρες, αποτελεί παρελθόν από το φετινό Survivor ύστερα και από εντολή γιατρού, καθώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είχε ένα πρόβλημα στο γόνατό της και δεν μπορούσε να συνεχίσει μέχρι να κάνει αποθεραπεία και να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε.

Έτσι, η παίκτρια του Survivor αποχαιρέτησε συμπαίκτες και αντιπάλους στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, λόγω του τραυματισμού της, ωστόσο η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή, καθώς έγινε γνωστό πως η ίδια είχε θέμα με την παραγωγή αλλά και κάποιους άλλους παίκτες του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία, στην οποία έδειχνε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο γόνατο, κάνοντας γυμναστική και μάλιστα με ασκήσεις που είχαν επιβάρυνση πάνω στο γόνατό της. Το συμπέρασμα είναι ότι η παίκτρια μπορούσε να αγωνιστεί, όμως επέλεξε να παρουσιάσει πρόβλημα τραυματισμού και να αποχωρήσει.

Δείτε την φωτογραφία

Η απόδειξη ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share