Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Final 4 Euroleague: Απίστευτο! Χυδαία επίθεση οπαδών της Φενέρ στον Εργκίν Αταμάν στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο! (video)

Τραγικά πράγματα - Αδιάφορη η γερμανική αστυνομία

22 Μαΐου 2024 23:22
Final 4 Euroleague: Απίστευτο! Χυδαία επίθεση οπαδών της Φενέρ στον Εργκίν Αταμάν στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Mεγάλη ένταση επικράτησε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδοί της Φενέρ αποδοκίμασαν τους παίκτες του τριφυλλιού και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Αταμάν.

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το Final-4, καθώς κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο του Βερολίνου επικράτησε μεγάλη ένταση με φίλαθλους της Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα μια μικρή μερίδα οπαδών της τουρκικής ομάδας, 20 ατόμων περίπου περίμεναν την "πράσινη" αποστολή στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει το τριφύλλι και αποδοκίμασαν τους παίκτες.

Μάλιστα οι φίλαθλοι της Φενέρ έβρισαν τον Εργκίν Αταμάν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του, ενώ η ένταση δεν περιορίστηκε ούτε μέσα στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής τους Παναθηναϊκού με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά ενοχλημένοι με την στάση της γερμανικής αστυνομίας, η οποία δεν μπόρεσε να περιορίσει το επεισόδιο με τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share