Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Δεν... έμεινε εδώ ο Στέλιος Ρόκκος: Έφυγε οριστικά από την Αθήνα, «Ή θα ζήσω ή θα πεθάνω...» (video)

«Μου μίλησε ο γιατρός και κατάλαβα ότι έχω...»

22 Μαΐου 2024 20:32
Δεν... έμεινε εδώ ο Στέλιος Ρόκκος: Έφυγε οριστικά από την Αθήνα, «Ή θα ζήσω ή θα πεθάνω...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όλους και για όλα μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Πρωινό ΣουΣου».

Οι δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για τη νέα του ζωή και την επικαιρότητα

«Δε με ενδιέφερε να έχω κάποιο προφίλ. Πάνω από όλα είμαι μουσικός και ένας μουσικός πρέπει να πειραματίζεται. Ποτέ δεν ήμουν πρωταθλητής, ούτε σαν χαρακτήρας ούτε σαν άνθρωπος. Με ενδιέφερε η αλήθεια που βγάζω μέσα από την τέχνη μου και αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία μέχρι στιγμής είναι το "Έμεινα εδώ" και με χαρακτηρίζει πάρα πολύ. Αυτό θέλω να κρατήσω», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων.

Θυμηθείτε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: «Μου δώσατε αυτό που χρειαζόμουν - Θα φύγω χαρούμενα...» - Η εμφάνιση του τραγουδιστή στη σκηνή 2 εβδομάδες μετά τον χαμό του αδελφού του

Για τη Μαρίνα Σάττι, έπειτα, επισήμανε: «Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα, την αγαπώ πολύ χωρίς να την ξέρω. Την είχα πάρει κάποια στιγμή τηλέφωνο για ένα project και μπορεί να με είχε παρεξηγήσει, της ζητώ και συγγνώμη. Άκουγα άλλα, άκουγε άλλα και δε συνεννοηθήκαμε ποτέ. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Άσε την φωνή. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ πιο ωραία τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό.

Να σου πω όμως κάτι; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία, που πήγαν να κατασπαράξουν αυτό το παιδί, ότι πάτωσε! Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα έφευγα! Μιλάμε για γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας, για χιλιάδες νεκρούς. Θα έφευγα. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουρήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν πρέπει να περνάει αδιάφορο».

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Ο Κασσελάκης μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Το μόνο αρνητικό σε όλη την φάση είναι το πόσο γρήγορα βγήκε στα πράγματα και το να αναλάβεις τα ηνία του τόπου έτσι ξαφνικά το θεωρώ εκτός της σφαίρας μου. Είναι ουρανοκατέβατος και αυτό είναι που με ταράζει. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αφήσουν όλοι αυτοί την Αριστερά κατά μέρος, απέχει πολύ από αυτούς. Την έχουν κατακρεουργήσει. Και ο προηγούμενος...».

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα. Ένα θα πω. Τον τελευταίο καιρό τρώω τη ζωή με το κουτάλι, γιατί είχα πάει σε κάποιον στο χωριό που πάω και αράζω και μιλάμε για τα πολιτικά και μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 58. "Ο άντρας μέχρι τα 70 είναι χρήσιμος, ναι; Τόσο έμεινε", μου είπε. Δε χρειάζεται να γίνουν όλα τα άσχημα στη ζωή μας για να μας διδάξει το μέτρο. Όποιος το καταλάβει είναι τυχερός. Εγώ ρουφάω τη ζωή με το κουτάλι, έχουμε πάρει τη μοτοσικλέτα με την Λελέ και γυρνάμε την Ευρώπη. Το τσιγάρο το έκοψα μετά την περιπέτειά μου. Μου μίλησε ο γιατρός και κατάλαβα ότι έχω μια επιλογή ή να ζήσω ή να πεθάνω. Ζω στη Λήμνο πια», επισήμανε στο τέλος για την περιπέτειά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share