Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Πασίγνωστος σκηνοθέτης «ξεπλένει» τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Και το δικαστήριο να αποφασίσει κάτι, δε σημαίνει ότι είναι έτσι» (video)

«Είναι ένας άνθρωπος του θεάτρου και πιστεύω πως θα βρει έναν τρόπο να είναι εκεί»

22 Μαΐου 2024 21:00
Πασίγνωστος σκηνοθέτης «ξεπλένει» τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Και το δικαστήριο να αποφασίσει κάτι, δε σημαίνει ότι είναι έτσι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις γνωστού ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δικαστική απόφαση που εκκρεμεί εις βάρος του.

Ο Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανάμεσα σε όσα είπε, ξεχώρισαν εκείνα για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Γιάννη Μπέζου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί και δε θα με σύρει εύκολα! Εγώ είμαι ξεχωριστός»

«Αυτές οι νοοτροπίες είναι παντού σε όλες τις δουλειές. Μην κοροϊδευόμαστε. Κάποια στιγμή είχα πάει καλεσμένος σε μία εκπομπή κι ένας δημοσιογράφος, ο οποίος την περίοδο που είχε συμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό στον χώρο μας, ήταν ζευγάρι με μία κοπέλα που το έζησε. Στο διάλειμμα τον ρώτησα: εσύ δεν το έζησες σπίτι σου αυτό και δεν το ξέρεις; Τότε γιατί ρωτάτε εμάς κι εσύ το έζησες με τη σύντροφό σου και δεν βγαίνεις να το πεις; Μου είπε: θα δημιουργήσω προβλήματα. Δεν είναι μόνο η στάση αυτού που το τραβάει, είναι κι οι άνθρωποι που ήξεραν, ήταν δίπλα κι έκαναν τους Κινέζους», δήλωσε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος του θεάτρου και πιστεύω πως θα βρει έναν τρόπο να είναι εκεί. Υπάρχει κάποιος κόσμος που θέλει να δει τον Πέτρο κι υπάρχει κόσμος που αντιδρά. Ο καθένας μπορεί να πατήσει επάνω στα λάθη του με ειλικρινή συγγνώμη. Δε βοηθάει να παίρνεις το κεφάλι κάποιου. Και το δικαστήριο να αποφασίσει κάτι, δε σημαίνει πως είναι έτσι, είτε αποφασίσει θετικά είτε αρνητικά, δε σημαίνει ότι είναι η αλήθεια», είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share