Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ξέσπασμα Γιάννη Μπέζου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί και δε θα με σύρει εύκολα! Εγώ είμαι ξεχωριστός»

Τα είπε έξω από τα δόντια για τον συνάδελφό του

8 Μαΐου 2024 12:59
Ξέσπασμα Γιάννη Μπέζου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν μπορεί και δε θα με σύρει εύκολα! Εγώ είμαι ξεχωριστός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την πολύκροτη υπόθεση με τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού από συναδέλφισσές του.

Ο ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να κάνει μια σαφή τοποθέτηση για την αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε εκείνον κατά την απολογία του.

Θυμηθείτε επίσης: «Να βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας» - Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε απάντηση "φωτιά" στον Πέτρο Φιλιππίδη για όσα είπε για εκείνον (Video)

Απάντηση Γιάννη Μπέζου στον Πέτρο Φιλιππίδη

Γιάννης Μπέζος

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος εξομολογήθηκε: «Δε με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δε θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δε με ξαφνιάζει τίποτα, γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δε θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δε δίνουμε σημασία», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Μπέζος στη βραδινή εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share