Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Σάλος με την αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη: «Πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να...»

Μαθεύτηκε για την παρουσιάστρια

22 Μαΐου 2024 20:47
Σάλος με την αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη: «Πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για πολλούς, που θα συζητηθεί, έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Ο δημοσιογράφος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, την Φαίη Σκορδά, τον Ζερόμ Καλούτα και τη Μαρίνα Σάττι.

«Καλά κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας και είναι αυστηρός απέναντι στον Κασσελάκη, δεν του φέρθηκε έτσι όπως θα έπρεπε. Η Ελένη Μενεγάκη πάντα μου έλεγε ότι θέλει να βγάλει πολλά χρήματα και να κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Όλα της τα όνειρα τα έκανε πραγματικότητα.

Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει σε μια ανάλαφρη εκπομπή που κάνει, να απαντήσει έτσι όπως πρέπει σε ανθρώπους που εκφέρουν επικίνδυνη άποψη. Αυτοί που μίλησαν έτσι στον Λάκη Γαβαλά, δεν είναι άνθρωποι, είναι ζώα. Όταν φέρεσαι έτσι, σημαίνει ότι και το μοναστήρι που τους φιλοξενοί είναι αλήτικο. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει λεβεντιά!», είπε αρχικά ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε στη συνέχεια: «Η Eurovision σχολιάστηκε κυρίως λόγω Ζερόμ Καλούτα, ο Θανάσης Αλευράς ήταν πιο διαβασμένος μετά τον πρώτο ημιτελικό. Ο Ζερόμ θεώρησε ότι είναι ο μεγάλος θριαμβευτής. Ήταν τόσο χάλια ο σχολιασμός που θα έλεγε κανείς ότι έγινε επίτηδες. Εγώ είδα ότι η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν καθ’ όλη τη διάρκεια, συμφωνώ με την κίνησή της εκείνη τη στιγμή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share