Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Λάκης Γαβαλάς: Η ερώτηση που εξόργισε τον διάσημο σχεδιαστή - Οι εξευτελιστικοί χαρακτηρισμοί των μοναχών

Το ξέσπασμα στο instagram

17 Μαΐου 2024 13:37
Λάκης Γαβαλάς: Η ερώτηση που εξόργισε τον διάσημο σχεδιαστή - Οι εξευτελιστικοί χαρακτηρισμοί των μοναχών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε δύσκολη θέση έφεραν τον Λάκη Γαβαλά, μοναχοί που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Μαζί του ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ανάρτησε στο Instagram, βίντεο από τη λεκτική επίθεση που έκαναν οι μοναχοί στον Λάκη Γαβαλά, ρωτώντας τον αν είναι άντρας ή γυναίκα. Μετά από το σχόλιό τους, ακολούθησε ένας έντονος διάλογος.

Διαβάστε επίσης: Όλοι σήμερα χειροκροτούν τον Λάκη Γαβαλά για αυτά που είπε: «Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε, πόσο άχρηστη»

Οι δύο ιερείς γευμάτιζαν σε ένα τραπέζι όταν ρώτησαν τον Λάκη Γαβαλά: «Τι είσαι; Γυναίκα ή άντρας;» με τον σχεδιαστή να τους απαντά: «Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;».

«Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» του απάντησε.

Σε σύνδεση με το «Πρωινό» απευθείας από το αεροδρόμιο, ο Λάκης Γαβαλάς ξέσπασε για όσα συνέβησαν. Ο ίδιος κάλεσε «Εδώ είμαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και έχει πάθει πλάκα ο άνθρωπος με αυτά που γίνονται. Δουλεύουμε σκληρά και θα έχουμε κάποιον να μας λέει αυτά τα πράγματα;».

Περιγράφοντας τι έγινε, ο σχεδιαστής είπε: «Μπήκα μέσα, εντάξει φοράω και είμαι πέρλα και θα βάλω τέσσερις τώρα, θα με αφορίσει αυτός. Αυτοί γυρίζουν και λένε "είσαι άντρας ή γυναίκα;" και του λέω αυτό μπορείς να το πεις στην κάμερα;"».


Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί .. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου .. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεος που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη …

Λυπηρό … Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του . Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι «κύριοι» καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας «είσαι π@@@της» Ποσο λυπηρό …»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share