Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Βασιλική Αγιαννοπούλου: Ποια Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου (photos)

Έχει παίξει και σε τηλεοπτικές σειρές!

17 Μαΐου 2022 10:09
Βασιλική Αγιαννοπούλου: Ποια Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ πριν έρθει στη ζωή του η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε σχέση με την Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία ασχολείται με το body building, όπως και αυτός.

Δείτε επίσης: Ατάκα-φωτιά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θα την αφήσω...» (Video)

Η αθλήτρια του body building είχε πάρει μέρος σε δύο από τις επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1, που προβλήθηκαν την δεκαετία του ’90.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική είχε παίξει στο Καλημέρα Ζωή, όπου υποδύθηκε τη σύζυγο του Νάκου, του αδελφού του Στάθη Θεοχάρη, καθώς και στο Ιδιαιτέρα Για Κλάματα, όπου είχε τον ρόλο μιας εκ τριών σέξι γραμματέων του Στράτου Τζώρτζογλου.

Παράλληλα, η ίδια είχε μικρότερους ρόλους και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι Λάμψη (1991, ΑΝΤ1), Το Δις Εξαμαρτείν (1993, Mega), Cheek To Cheek (1996, ANT1) και To Κλειδί (2000, Star).

Δείτε φωτογραφίες τους:

Βασιλική Αγιαννοπούλου Βασάλος

Βασιλική Αγιαννοπούλου

Αγιαννοπούλου πρώην σύντροφος Βασάλου

Άγριο ξέσπασμα Ευρυδίκης Βαλαβάνης για Βασάλο: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.. Αυτό είναι που τους πονάει» (Video)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλιότερες δηλώσεις της στο «Πρωινό» έχει δείξει έντονα τον εκνευρισμό της για όσα γράφονται σχετικά με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τότε είχε πάρει θέση ενάντια σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει τσακωθεί άσχημα με τον σύντροφό της σε κλαμπ. «Άντε πάλι. Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί.»

Δείτε επίσης: Εκείνη 37 και αυτός....: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share