Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Στο κρεβάτι του πόνου ο Mente Fuerte - Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Η ανάρτησή του

18 Μαΐου 2024 09:58
Στο κρεβάτι του πόνου ο Mente Fuerte - Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Mente Fuerte, με την είδηση να γίνεται γνωστή από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Η αινιγματική ανάρτηση του Mente Fuerte

Ο τράπερ ανέβασε φωτογραφία στο Instagram έδειξε το χέρι του που ήταν με ορό και ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ο Mente Fuerte δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι συνέβη και την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μέντε Φουέρτε στο νοσοκομείο με ορό
Ο Μέντε Φουέρτε στο νοσοκομείο με ορό

O Mente Fuerte «αδειάζει» τον Light για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Είναι μεγάλος άνθρωπος, θα έδινα τόπο στην οργή» (video)

Τον Mente Fuerte συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με τον ίδιο να σχολιάζει την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στον φίλο του, Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου στο Fame Story. Γιατί όχι; Ωραία εκπομπή είναι, μουσική, αυτό που κάνουμε, αυτό που ξέρουμε, οπότε σίγουρα θα με έβλεπα. Ο Light εννοείται πως είναι φίλος μου, αλλά δε μπορώ να πω ότι εκπρόσωπός μας. Δε κάναμε συμβούλιο για να πούμε ότι θα εκπροσωπήσει όλους τους τράπερς και ράπερς. Εκπροσωπεί τον εαυτό του.

Είναι από τη μουσική μας, είναι φίλος μου, οπότε ό,τι και να με ρωτήσεις… Δε στεναχωρήθηκα που πήγε εκείνος στο Fame Story και όχι εγώ, χάρηκα γιατί πήγε κάποιος από τη δική μας μουσική σκηνή και όχι ακόμη ένας λαϊκός τραγουδιστής. Δε συμφωνώ με αυτό που είπε για τη ντερμπεντέρισσα αλλά εντάξει, είμαστε διαφορετικοί» ανέφερε αρχικά ο Mente Fuerte.

«Είναι η άποψή του, ξέρανε ποιον φώναξαν, δε μπορείς να κρίνεις την άποψή του. Εγώ την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο θα τη διαχειριζόμουν αλλιώς. Είναι ένας μεγαλύτερος άνθρωπος, θα έδινα τόπο στην οργή. Όπως είπε και ο Light και συμφωνώ, ο σεβασμός δεν ορίζεται από την ηλικία, τον κερδίζεις και μάλλον δεν τον έχει κερδίσει.

Εγώ, όταν ήμουν μικρός. είχα φάει πολύ φόβο από τον πατέρα μου. Όταν έμπαινε κάποιος ηλικιωμένος, έπρεπε να σηκωθώ για να κάτσει. Είναι πάνω κάτω το ίδιο. Είναι θέμα σεβασμού προς την ηλικία, αλλά όταν και ο άλλος δε σέβεται εμένα, δε θα τον σεβαστώ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού που χαρακτήρισε τη σχέση τους “αστικό μύθο”. «Ό,τι λέει. Πως με λένε; Γιώργο μπράβο, όταν δεις τη Μαρία μπορείς να τη ρωτήσεις ό,τι θέλεις» είπε ο Mente Fuerte.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share