Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Κεραυνοί» Νίκου Μάνεση στη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε! Πήγαινε στο ξενοδοχείο να...»

Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!

18 Μαΐου 2024 14:11
«Κεραυνοί» Νίκου Μάνεση στη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε! Πήγαινε στο ξενοδοχείο να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν το άφησε ούτε ο Νίκος Μάνεσης να... πέσει κάτω! Μια εβδομάδα ακριβώς πέρασε από τον μεγάλο τελικό της Eurovision και ο παρουσιαστής θέλησε το πρωί του Σαββάτου (18/05) μέσα από την εκπομπή του να σημειώσει κάποια πράγματα για τη στάση της Μαρίνας Σάττι.

Τα ανελέητα «καρφιά» του Νίκου Μάνεση στη Μαρίνα Σάττι

«Την προηγούμενη βδομάδα δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, γιατί ήταν σε εξέλιξη η Eurovision και έπρεπε να υπάρχει ένας σεβασμός. Τώρα που πέρασε, να πούμε δύο πράγματα, γιατί είδα ότι όλη την εβδομάδα υπήρχε μία γενικότερη διαμάχη», ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Ατελείωτος «χείμαρρος» ο Τσαλίκης για τη Σάττι: «Άντε από δω τσουτσέκια! Βγήκε 11η και μιλάει! Η Παπαρίζου δηλαδή τι έπρεπε να κάνει;»

«Εξωτερική πολιτική δεν μπορούν να κάνουν ούτε οι τραγουδιστές, ούτε οι χορευτές, ούτε οι συνθέτες, ούτε κανείς. Γιατί; Γιατί όλοι οι αυτοί οι ταλαντούχοι άνθρωποι υπό τη μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού πήγαν με δικά μας λεφτά. Οπότε, αν νυστάζεις, κυρία Σάττι, πας στο ξενοδοχείο και κοιμάσαι να συνέλθεις.

Δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα. Δεν είναι εικόνα αυτή. Ξεκάθαρα πράγματα. Είσαι κουρασμένη; Στο ξενοδοχείο και δεν θα έλεγε κανείς τίποτα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

«Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο η κυρία Σάττι. Ποιος είναι αυτός που μανατζάρει τους καλλιτέχνες και τους χορευτές στη Eurovision από την πλευρά της ΕΡΤ, για να τους προφυλάξει; Οι άνθρωποι είναι ταλαντούχοι αλλά δεν ξέρουν να κάνουν πολιτική.

Εξετέθημεν με αυτό που είδαμε. Είσαι κουρασμένη; Πήγαινε στο ξενοδοχείο, πάρε τα φάρμακά σου και ξεκουράσου. Όχι τώρα να ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο Νίκος Μάνεσης.

«Οι χορευτές που κατάγονται από τη Θράκη δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία. Εδώ με λεφτά του ελληνικού λαού έρχεσαι και χορεύεις, επειδή είσαι και ταλαντούχος, ως Έλληνας μουσουλμάνος. Αυτά δεν ελέγχθηκαν και βγήκαν προς τα έξω. Την εξωτερική πολιτική δεν την κάνουν τραγουδιστές και χορευτές», κατελήξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share