Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

2 πανέξυπνα tips με λεμόνι για να εξαφανίσετε τη σκουριά από τα πλακάκια

Αυτά τα κόλπα κάνουν θαύματα

18 Μαΐου 2024 15:30
2 πανέξυπνα tips με λεμόνι για να εξαφανίσετε τη σκουριά από τα πλακάκια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γενικότερα, η σκουριά στα πλακάκια δεν είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να εμφανιστεί και να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Αρχικά, πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε ενέργεια, πρέπει να δεις πώς προέκυψε η σκουριά και πώς μπορείς να το προλάβεις στο μέλλον, για να μην ξανά συμβεί. Στη συνέχεια, θα βρεις πώς μπορείς να καθαρίσεις τη σκουριά στα πλακάκια! Με την ευκαιρία, δείτε Το έξυπνο κόλπο με λεμόνι που θα αφαιρέσει κάθε δαχτυλιά από τον καθρέφτη

Δεν είναι μόνο η μαγειρική σόδα: 2 πανέξυπνα tips για να εξαφανίσετε την σκουριά από τα πλακάκια

Λεμόνι και αλάτι

Τα δύο αυτά πολύ οικονομικά υλικά, θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις τη σκουριά στα πλακάκια και δε θα το πιστεύεις. Αρχικά, βάλε το αλάτι και το λεμόνι πάνω στο σημείο που έχει σκουριάσει. Στη συνέχεια άφησε το 1 ώρα να δράσει. Τέλος, τρίψε έντονα εκείνο το σημείο και ξέπλυνε το με άφθονο νερό. Εάν παρατηρήσεις, ότι η σκουριά δεν έφυγε, επανέλαβε τη διαδικασία.

Coca Cola

Μια ακόμη, εύκολη λύση είναι το γνωστό αναψυκτικό σε όλους μας, Coca Cola. Αυτό το αναψυκτικό έχει την ικανότητα να διώχνει τους επίμονους λεκέδες από σκουριά. Να έχεις στο νου σου, όμως, ότι η συγκεκριμένη λύση είναι αποτελεσματική, όταν ο λεκές είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βουτήξεις ένα πανί ή σφουγγάρι μέσα στην Coca Cola και να τρίψεις το σημείο εκείνο. Έπειτα, ρίξε άφθονο νερό στην περιοχή.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share