Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Παρέθεσε ανοιχτά το πρόβλημά της η Κατερίνα Λέχου: «Για αυτό δεν έκανα παιδιά» (video)

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το κομμάτι της μητρότητας

18 Μαΐου 2024 15:07
Παρέθεσε ανοιχτά το πρόβλημά της η Κατερίνα Λέχου: «Για αυτό δεν έκανα παιδιά» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κατερίνα Λέχου φιλοξένησαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», σε μια αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη για τη ζωή της. Η ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά, το πώς διατηρεί την ψυχραιμία της αλλά και ποια πράγματα μπορούν να τη βγάλουν εκτός εαυτού.

«Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία. Ίσως για αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, αυτά τα παιδιά τα αισθάνομαι δικά μου» (photos)

«Εννοείται ότι έχω παίξει και με άδειες καρέκλες και το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Πάρα πολλά πράγματα μπορούν να με βγάλουν από τα ρούχα μου. Όταν βγάζω φλας για να πάω αριστερά κι από πίσω πατάει γκάζι, γιατί δεν έχει διαβάσει τον κώδικα οδικής κυκλοφοράς, ότι αυτός που είναι μπροστά προηγείται και ότι αν πέσει πάνω σου θα τον πληρώσεις. Τα ξεχνάει όλα αυτά.

Δεν αντιδρώ πια, γιατί έχω και αίσθηση κινδύνου και προσπαθώ να είμαι πιο επιεικής. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι σαν να μου λες ότι θα παίξουμε ένα παιχνίδι κι εγώ να περιμένω να νικώ πάντα», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share