Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανε στη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και έχει μετανιώσει

Τι αποκάλυψε;

19 Απριλίου 2022 12:33
Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Θοδωρής Μαραντίνης: Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανε στη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και έχει μετανιώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει μετανιώσει πια για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε όσο ήταν παντρεμένος με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Στον Youtuber Fipster κατά κόσμον Φίλιππο μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα λάθη που έκανε την περίοδο που ήταν σε σχέση και παντρεμένος με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Άναυδη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαι σε σοκ! Δεν ήμουν έτοιμη να το διαχειριστώ αυτό»

Μαραντίνης Χρηστίδου
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

«Κατά περιόδους έχουν γραφτεί διάφορα ψέματα για τα προσωπικά μου. Λογικό είναι να με επηρεάσουν. Γενικά με στεναχωρεί αυτό, από την πρώτη μέρα που δεν ήμουν εξοικειωμένος, βρέθηκα στα φώτα της δημοσιότητας και στη δουλειά μου και στα προσωπικά μου, όλο αυτό με τη Σίσσυ. Ήταν άνθρωποι και με φωτογράφιζαν έξω από το σπίτι, μου φαινόταν εξωπραγματικό και κλείστηκα στον εαυτό μου, έγινα φοβικός. Μετά κατάλαβα ότι έτσι είναι αυτή η δουλειά… Καταλαβαίνω αν κάποιο σχόλιο είναι καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο. Τα παιδιά όμως είναι μικρά και όταν εκτίθενται αυτά ή αν κάποια από τα πράγματα που γράφονται για μένα μπορεί να επηρεάσουν τα παιδιά, εξηγώ πως αυτό που γράφει κάποιος, μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά μου».

Για το αν έχει μετανιώσει που η προσωπική του ζωή με τη Σίσσυ εκτέθηκε τόσο, ο Θοδωρής είπε χαρακτηριστικά:

«Προστατεύσαμε αρκετά κομμάτια μας προσωπικά αλλά θεωρώ ότι το πράγμα εκτέθηκε παραπάνω από το όριό μου. Θεωρώ, βλέποντάς το τώρα, πως δεν χρειαζόταν να το κάνω εγώ και ίσως επισκίασε με κάποιον τρόπο την δική μου καριέρα, όχι τόσο εκείνη της Σίσσυς».

Αν θα έρθει μια καινούργια σχέση, θα μιλούσε γι’ αυτή;

Ο Θοδωρής εξήγησε πως όσο μεγαλώνει, γίνεται πιο σοφός. Πιστεύω πως όταν κάτι το διατηρείς πιο ιδιωτικό, έχει μεγαλύτερη ομορφιά, χωρίς να γίνεσαι κρυψίνους ή να καταπιέζεσαι. Θέλει μια καλή ισορροπία. Γενικά πλέον, στο Instagram, με ενοχλεί αυτό το πράγμα της κλειδαρότρυπας και προσπαθώ να είναι αυτό ένα επαγγελματικό κομμάτι».

Τι μπαμπάς είναι ο Θοδωρής;

«Σαν μπαμπάς θέλω τα παιδιά μου να χαμογελάνε, διασκεδάζουμε, λέμε αστεία, με κάνουν ό,τι θέλουν, υπάρχουν όρια και προσπαθώ να τα διατηρήσω αλλά δεν θέλω να είμαι πιεστικός και θέλω να έχουμε ένα κλίμα συζήτησης», είπε ο Θοδωρής που είναι μπαμπάς δύο αγοριών 14 και 9 ετών πια.

Πηγή κεντρικής εικόνας: (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share