Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Άφρισε» η Δήμητρα Λιάνη: «Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να μην είμαι καλά...»

Κόλαφος για το τι απέγινε η σύνταξή της!

18 Μαΐου 2024 13:26
«Άφρισε» η Δήμητρα Λιάνη: «Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να μην είμαι καλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο "Πρωινό", ήταν η Δήμητρα Λιάνη και μίλησε και για την οικονομική της κατάσταση μετά τον θάνατο του αείμνηστου συντρόφου της, Ανδρέα Παπανδρέου! Παράληλα, διαβάστε εδώ ακόμη μία μεγάλη αποκάλυψη που έκανε η Δήμητρα Λιάνη για την προσωπική της ζωή μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Δεν είμαι καλά! Η οικογένεια Παπανδρέου φρόντισε να παίρνω...»

«Δεν είμαι καλά οικονομικά. Είναι δύσκολα. Γιατί φρόντισε η οικογένεια Παπανδρέου να μου έχουν πάρει την μισή σύνταξη. Αυτή τη στιγμή παίρνω 870 ευρώ, γιατί η Νίμπλουμ παίρνει την μισή. Τη Νίμπλουμ έφερε ο Γιώργος -γιατί διατηρεί πάρα πολύ καλή σχέση- στα σαράντα να παραστεί στο μνημόσυνο», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και συνέχισε:

«Το ένα σπίτι έχει φύγει για πλειστηριασμό, το άλλο σπίτι νοικιάζεται και πάει στην εφορία γιατί είναι μεγάλο το χρέος και γιατί με κυνήγησαν πολιτικά. Όλα αυτά οφείλονται σε ένα σχέδιο εξόντωσης. Το έχει καταλάβει ο κόσμος πώς μου την έπεσαν μετά; Άγρια».

Σκηνές θρίλερ για τη Δήμητρα Λιάνη: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν με τον Ανδρέα και...»

Η Δήμητρα Λιάνη φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/9) στο Πρωινό. Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας κι η ίδια το δικό της άσχημο βίωμα.

Δείτε επίσης: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Του έλεγα σήκω τώρα πάνω...»

«Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες.

Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους όπου δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο από την τότε ΚΥΠ που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Μου τόνισε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. (…) Τον είδα, μαγνητοσκόπησα την τότε συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία πως κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου και να πουν στον Ανδρέα ότι «αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες». Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου χαρακτήρισε εκείνες τις εποχές πολύ άσχημες και πολύ σκοτεινές και τις συνέκρινε με το σήμερα, που πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share