Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι» (video)

«Ο γιος μου ο Απόλλωνας είναι το Όσκαρ της ζωής μου, ένας μικρός Θεός που με μαθαίνει καθημερινά πράγματα»

18 Μαΐου 2024 20:02
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» έδωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, το πρωί του Σαββάτου (18/5), τόσο για τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά του.

Αναφερόμενος στον γιο του, Απόλλωνα, ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Ο γιος μου είναι το γούρι μου. Η πατρότητα βέβαια με άλλαξε, ο Απόλλωνας είναι το Όσκαρ της ζωής μου, ένας μικρός Θεός που με μαθαίνει καθημερινά πράγματα. Τεστάρει τις αντοχές μου, την υπομονή μου... Ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει, γιατί έχεις απέναντι έναν άνθρωπο που μεγαλώνει».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Γιώργου Καραμίχου: «Δεν είχα δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου, όλα είναι υπέρ της μητέρας» (video)

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, παραδέχτηκε: «Κάθε μέρα μπορεί να μου πει κάτι που να με λιώσει. Στη Γιορτή της Μητέρας πήγα πέντε ημέρες να τον δω και του είπα ότι αυτή τη μέρα πρέπει να γράψουμε σε γράμμα κάτι στη μαμά. Δώσαμε στη μαμά του, στο κομμωτήριο που δουλεύει, λουλούδια και φεύγοντας μου είπε: ''Μπαμπά νιώθω πολύ τυχερός για τη μαμά''. Με έλιωσε».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Χρήστος Βασιλόπουλος ανέφερε: «Όταν υπάρχει ένας χωρισμός, πρέπει να σκεφτείς το παιδί και ότι είναι προτεραιότητα. Κάνουμε τα πάντα για το παιδί και συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Δε θα ήμουν σε έναν γάμο ή μια σχέση για το παιδί, αλλά δεν το κατακρίνω, γιατί μπορεί να αλλάξει κάτι στη συνέχεια. Δεν μπορώ να περάσω τη ζωή μου και να πω ότι τελικά έμεινα σε μία σχέση που δεν πήγαινε και έμεινα για το παιδί. Νομίζω πως ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι κι αγαπημένοι, παρά με δύο ανθρώπους που είναι σε μία σχέση για να το προστατέψουν, και είναι δυστυχισμένοι και καταπιεσμένοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share