Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Η μπηχτή της Δέσποινας Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη που λίγοι κατάλαβαν: «Ό,τι δίνεις παίρνεις, τώρα περισσεύει η αγάπη» (video)

Η τραγουδίστρια αποθέωσε τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη

18 Μαΐου 2024 16:46
Η μπηχτή της Δέσποινας Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη που λίγοι κατάλαβαν: «Ό,τι δίνεις παίρνεις, τώρα περισσεύει η αγάπη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά μπήκε η Δέσποινα Βανδή, χωρίς φόβο αλλά με πολύ... πάθος, απαντώντας σε ό,τι ρωτήθηκε για τα προσωπικά της.

«Τα τελευταία χρόνια αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου»

Ερωτηθείσα αν τώρα περισσεύει η αγάπη, καθώς στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι δεν εισέπραξε πολλή, είπε:
«Ναι, τώρα περισσεύει η αγάπη. Αυτό που οφείλουμε είναι να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε και από τους άλλους. Όταν δίνεις, παίρνεις αγάπη, αισθάνεσαι πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει. Τα τελευταία χρόνια αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου.

Αγαπάω πάρα πολλά πράγματα στον Βασίλη. Ο Βασίλης είναι πολύ καλός άνθρωπος. Πηγαίνουμε συχνά στην Κρήτη, βαφτίσαμε τα παιδιά μας εκεί, μας συνέβη χωρίς να το ξέρουμε. Ο κόσμος λέει ότι τον φοβόντουσαν λίγο λόγω των ρόλων του. Είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος και γλυκός άνθρωπος. Ευγενέστατος, αγαπάει πάρα πολύ τον συνάνθρωπο, τους συνεργάτες του. Είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και αυτό με γοητεύει αφάνταστα. Έχει ζήσει πάρα πολλά και έχει απομυθοποιήσει πολλά. Είναι παρομητικός και είμαι κι εγώ. Υπάρχει μία τρέλα που μου αρέσει πάρα πολύ. Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και σε κάποια καθόλου. Το σίγουρο είναι ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε χαρά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ζωή μας έχει γέλιο, αρμονία, όνειρα. Δεν έχω καμία αγωνία για το αύριο, ζούμε για το σήμερα».

Δείτε επίσης: Ποιος είδε τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν τον φοβήθηκε - Η ατάκα της Δέσποινας Βανδή που του «άναψε» λαμπάκια

Σχετικά με το κεφάλαιο του γάμου, η τραγουδίστρια απάντησε: «Όχι, γάμο δεν θα έχουμε! Τι θέλεις τώρα, ρε Θέμη; Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Καθόλου. Για μένα ήταν ο γάμος τα παιδιά. Δεν είναι κάτι που επιδιώκω. Γίνεται να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, να κρατιόμαστε από το χέρι, να πηγαίνουμε στα ταβερνάκια μας, να περνάμε καλά οι δυο μας; Αυτό με ενδιαφέρει.

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή υπογράμμισε πως «αν ο Βασίλης ήταν τραγούδι θα ήταν ο "Γυρισμός"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share