Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Εκείνη 37 και αυτός....: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Δεν είχαμε ιδέα!

12 Απριλίου 2022 14:35
Εκείνη 37 και αυτός....: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους πάει σοβαρά.

Παρ΄ όλα αυτά η γνωστή αθλητικογράφος και ο personal trainer δεν έχουν την ίδια ηλικία, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μεγαλύτερη.

Δείτε επίσης: Κόλασε τη Μύκονο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε γάμο στο πλευρό του Βασάλου

Βασάλος Βαλαβάνη

Για να σας λύσουμε την απορία μάθαμε πόσο είναι η Ευρυδίκη αλλά και πόσα χρόνια περνάει -όντως- τον Κωνσταντίνο. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν είναι γεννημένη 14/05/1985, δηλαδή θα γίνει σε λίγο καιρό 37 ετών. Ενώ ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Βασάλος θα κλείσει τα 33 τέλη Οκτωβρίου. Άρα τον περνάει μόλις 4 χρόνια. Δεν την λες και πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Survivor: "Είχα κρατήσει ένα πακέτο με παστέλια και το έτρωγα για δύο εβδομάδες"

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν στο Survivor είχαν κερδίσει ένα πακέτο με παστέλια, το οποίο είχε κρατήσει για να το τρώει για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι εξήγησε πως σε κάποιο σημείο είχε κάνει μία μικρή παρατυπία. «Στο Survivor είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο με παστέλια τα... διαβάστε την αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share