Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Δε μου λείπει ο γάμος αλλά η...»: Το εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης 5 χρόνια μετά τον χωρισμό από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις!

18 Μαΐου 2024 14:54
«Δε μου λείπει ο γάμος αλλά η...»: Το εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης 5 χρόνια μετά τον χωρισμό από τη Σίσσυ Χρηστίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο πλατό του «Γεια σου» βρέθηκε το Σάββατο 18/5 ο Θοδωρής Μαραντίνης, που δε δίστασε να μιλήσει για τα προσωπικά του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του από την φετινή Eurovision, τους Onirama, τα παιδιά του, ενώ αποκάλυψε αν θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Στην πορεία της συνέντευξης, η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε αν είναι μόνος του στα προσωπικά του αυτήν την περίοδο, με την απάντησή του να προκαλεί αμηχανία, όπως παραδέχτηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Σκόρπισε» αμηχανία στο πλατό η Σίσσυ Χρηστίδου: «Να πω και ένα χρόνια πολλά στον μπαμπάκα...»

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που μου λείπει»

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι τελειωτικό. Σε αυτή την φάση που είμαι και στην ηλικία με δύο παιδιά, θεωρώ ότι αυτό το κομμάτι έχει κλείσει. Το κομμάτι του γάμου το έχω βιώσει και έχει ολοκληρωθεί μέσα μου. Τώρα ένα παιδί θα μπορούσα να το σκεφτώ, κάτω από κάποιες συνθήκες. Δε λέω ποτέ. Η συντροφικότητα με ενδιαφέρει. Ο γάμος δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά η συντροφικότητα και η καλή παρέα ναι», δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης και ακολούθησε ο εξής διάλογος με την παρουσιάστρια:

Μ.Μ.: Τώρα είσαι μόνος σου;
Θ.Μ.: Ναι. Τι κάνεις το βράδυ;
Μ.Μ.: Είμαι λίγο αδιάθετη σήμερα. Αλήθεια. Αν θέλεις αύριο.
Θ.Μ.: Εννοείται. Ευχαριστούμε πολύ.
Μ.Μ.: Τώρα με κόμπλαρες.
Θ.Μ.: Ναι; Τέλεια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share