Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Μαθεύτηκε χρόνια μετά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Πήγαινε γυρεύοντας, ο λόγος που πέθανε ήταν...»

Νέα τροπή για το τέλος του αείμνηστου ηθοποιού!

18 Μαΐου 2024 18:04
Μαθεύτηκε χρόνια μετά για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Πήγαινε γυρεύοντας, ο λόγος που πέθανε ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και στα «άδυτα» της ψυχής του εμβάθυνε η Τιτίκα Στασινοπούλου, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Αν με πείτε "Ζωίτσα" ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στον δικό μου τον χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των "Δύο Ξένων" τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε», δήλωσε αρχικά η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Τιτίκα Στασινοπούλου

Στη συνέχεια, που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα ο Θανάσης Βέγγος αλλά και άλλοι άνθρωποι, δε δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Μάλιστα, ο Θανάσης Βέγγος θα έκανε τον σύγυζο της ηθοποιού, και πατέρα της Μαρίνας (Εβελίνα Παπούλια). «Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της Εβελίνας Παπούλια 15 χρόνια μετά το θάνατο του Σεργιανόπουλου που προκαλεί αίσθηση: «Ήταν η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη»

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία "ψάξτε και το αυτοκίνητο", σαν να τους έλεγε "ψάξε, κάτι θα βρεις". Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο, από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν», σχολίασε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Δε θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σεξουαλικοί. Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στον θάνατό του», τόνισε τέλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share