Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024

Τον έβαλε στη θέση του με 20 λέξεις: Ο Κώστας Τσουρός «έσυρε τα εξ αμάξης» στον Γιώργο Λιάγκα (video)

Δε μάσησε τα λόγια του!

18 Μαΐου 2024 20:25
Τον έβαλε στη θέση του με 20 λέξεις: Ο Κώστας Τσουρός «έσυρε τα εξ αμάξης» στον Γιώργο Λιάγκα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πληροφορίες που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού» για τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με την Άννα Σταθάκη, σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ο Κώστας Τσουρός.

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε, μέσα από το οποίο ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε κρίση στη σχέση του με τη σύντροφό του, η παρέα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» διαφώνησε κάθετα με τη στάση του παρουσιαστή.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το καλό να λες ότι ένα ζευγάρι πέρασε κρίση και στη δεδομένη χρονική στιγμή, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός, από τη μεριά του, ανέφερε: «Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή.

Πραγματικά, το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις. Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας, γιατί έτσι ακούγεται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share