Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Πετσόκοψε» τον Λιάγκα ο Γκουντάρας: «Είπε αυτή την αθλιότητα τη στιγμή που ο Σταρόβας έδινε μάχη, η οποία ενόχλησε την Άννα» (video)

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο παρουσιαστής

17 Μαΐου 2024 16:20
«Πετσόκοψε» τον Λιάγκα ο Γκουντάρας: «Είπε αυτή την αθλιότητα τη στιγμή που ο Σταρόβας έδινε μάχη, η οποία ενόχλησε την Άννα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, αναφέρθηκε τις προάλλες ο Γιώργος Λιάγκας, αποκαλύπτοντας την κρίση που πέρασε η σχέση τους.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και μίλησε με τη σύντροφό του, αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (17/5) μέσα από την εκπομπή του «Super Κατερίνα», ποια ήταν η αντίδρασή της.

«Η Άννα ενοχλήθηκε με τον Γιώργο Λιάγκα»

«Ειπώθηκε μία αθλιότητα στον αέρα τη στιγμή που ο Δημήτρης έδινε μία μάχη. Αυτά δεν πρέπει να ακούγονται. Πρέπει ορισμένα πράγματα να μη λέγονται είτε ισχύουν είτε δεν ισχύουν. Όταν κάποιος δίνει τη μάχη του, δεν πρέπει να λέγονται αθλιότητες στον αέρα. Η Άννα ενοχλήθηκε, αλλά αυτή τη στιγμή η καρδιά και το μυαλό της είναι στον Δημήτρη.

Εγώ είμαι βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά. Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται, καταλαβαίνει, αισθάνεται, νιώθει τα πάντα. Ο γιος μου ο Οδυσσέας που πήγαμε μαζί στο νοσοκομείο, γιατί τον ξέρει, φεύγοντας μου είπε "Ρε μπαμπά, μια χαρά είναι ο κύριος Σταρόβας". Πήγα σπίτι, το λέω και συγκινούμαι, και με ρώτησε ο μικρός αν είναι καλά ο Σταρόβας και του είπα ναι και του είπε και ο Οδυσσέας ότι θέλει υπομονή. Αυτό του έλεγα κιόλας "Ρε φίλε, κάνε υπομονή, θα γίνεις καλά και θα βγάζεις τόσο γέλιο με αυτά που έχουν συμβεί". Τον ρώτησα αν πεινάει και μου κουνούσε το κεφάλι. Κάναμε πολλή πλάκα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share