Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 trailer 19/05: Δεν είναι δυνατόν πάλι! Νέος σοκαριστικός τραυματισμός «παγώνει» τους πάντες

Σοκ, κλάματα και «άκυρο» στην Κατερίνα Δαλάκα!

18 Μαΐου 2024 13:52
Survivor 2024 trailer 19/05: Δεν είναι δυνατόν πάλι! Νέος σοκαριστικός τραυματισμός «παγώνει» τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 19/05: «Καινούργια εβδομάδα, καινούργια προσπάθεια για όλους τους παίκτες. Έτοιμοι για τα δύο πρώτα ματσαρίσματα», λέει ο Γιώργος Λιανός και όλοι πίστευαν πως θα είναι ένας δυνατός μεν, ήσυχος δε αγώνας. Αυτό που κανείς δεν περίμενε ήταν να έχουμε ακόμη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο φετινό Survivor.

Survivor 2024 trailer 19/05: Ο νέος σοκαριστικός τραυματισμός στο ριάλιτι επιβίωσης

Το trailer μας φέρνει για ακόμη μία φορά άσχημα μαντάτα, αφού κάποια στιγμή οι παίκτες παγώνουν με τον τραυματισμό της Τουρκάλας Nagihan, που αγωνίζεται κόντρα στην Κατερίνα Δαλάκα. Η Ελληνίδα παίκτρια, προς τιμήν της φυσικά, παρότι προηγείται, σπεύδει να την βοηθήσει, αφού δείχνει να πονάει αφόρητα. Το σοκ φυσικά για όλους ήταν μεγάλο.

Δείτε το επίσημο trailer του ΣΚΑΪ για το αυριανό (19/5) επεισόδιο του Survivor 2024:

Survivor 2024 spoiler 18/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Κάποια πρώτα spoilers που έφτασαν στα αυτιά μας έκαναν λόγο για νίκη των Κόκκινων αύριο (Κυριακή 19/05), όμως για ακόμη μία φορά έρχονται οι Μπλε να τα ανατρέψουν όλα και να κάνουν το μεγάλο μπαμ! Φέτος οι Μαχητές έχουν δείξει πραγματικά την ανωτερότητά τους, αφού έχουν αποδεκατιστεί από τις συνεχείς αποχωρήσεις κορυφαίων παικτών και φαβορί ακόμη και για τον τίτλο, όμως εξακολουθούν να κερδίζουν και πολλές φορές άνετα.

Αυτό αναμένεται λοιπόν να συμβεί και το βράδυ της Κυριακής, βγάζοντας πάλι Διάσημο στον τάκο. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για να μάθετε πρώτοι και τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share