Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Με το χέρι στην καρδιά» ο Τάσος Νούσιας: «Δεν ήθελα να χτυπήσω τη "Μεταξία" αλλά αναγκάστηκα να το κάνω...» (video)

«Μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι...»

18 Μαΐου 2024 19:04
«Με το χέρι στην καρδιά» ο Τάσος Νούσιας: «Δεν ήθελα να χτυπήσω τη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε ο Τάσος Νούσιας και μίλησε τόσο για τον ρόλο του στο «Έτερος Εγώ» όσο και στη «Μάγισσα», κάνοντας και μία σύγκριση ανάμεσά τους.

«Μιας άλλης εποχής άνθρωποι και οι δυο από τη δική τους μεριά κρατάνε έναν κώδικα τιμής σύμφωνα με τα μυαλά τους. Ο Βανόρτας είναι άνθρωπος καριέρας, αλλά την ίδια φιλοδοξία βρίσκεις και στον Σπήλιο, που θέλει να γίνει καπετάνιος στη θέση των Καπεταναίων. Όλοι εμφορούνται από φιλοδοξίες».

«Το θέμα είναι πώς παλεύεις και βελτιώνεσαι μέσα στη ζωή σου και απαλλάσσεσαι από αυτά τα φορτία. Αυτές οι μεγάλες κυρίες ματαιοδοξία, φιλοδοξία θέλουν πολλή τροφή».

«Εγώ προσπαθώ να διαχειρίζομαι ως άνθρωπος μες στα χρόνια σοφότερα τα πράγματα από τη ματαιοδοξία μου και τη φιλοδοξία μου να βρίσκομαι απέναντί της με έναν πιο υγιή τρόπο», ανέφερε αρχικά.

Ως πατέρας ο ίδιος, δήλωσε πως δεν είναι αυστηρός με τα παιδιά του εκτός από τις φορές που επιδιώκει να προλάβει άσχημες καταστάσεις. «Δεν είμαι σκληρός με τα παιδιά μου. Μπορεί να φωνάξω, να μου γυρίσει το μάτι, γιατί άνθρωποι είμαστε, αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει ένας έλεγχος και ποια είναι τα όρια. Μπορεί να φωνάξεις, γιατί πρέπει να προστατέψεις, να προλάβεις. Δε θα έπρεπε. Θα έπρεπε πάντα να διαχειριζόμαστε όλα τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Καμιά φορά αν είναι να προλάβεις ένα αποτέλεσμα που θα είναι 100 φορές χειρότερο λες θα είναι σαν το alarm, σαν τη σειρήνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share