Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Δε δίστασε να το πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά: «Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει...» (video)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές

18 Μαΐου 2024 17:43
Δε δίστασε να το πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά: «Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, ώστε να μιλήσει για την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τις θέσεις της και τις προτεραιότητές της σε περίπτωση που εκλεγεί, ενώ τόνισε πως υποστηρικτές είναι οι τηλεθεατές της, στους οποίους όλα τα προηγούμενα χρόνια τους κρατούσε συντροφιά μέσα από τις συνεργασίες της με τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Μέσα σε όσα είπε, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος επίσης είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και στηρίζει ενεργά την ίδια, με κάθε τους επικοινωνία.

Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Γιώργος Αυτιάς με έχει στηρίξει και με στηρίζει και ψυχολογικά. Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει: “Κορίτσι μου, τι κάνεις;”».

Ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν έχω τον κομματικό μηχανισμό που έχουν άλλοι υποψήφιοι. Εγώ έχω μόνο τον κόσμο που με βάζει στα σπίτια του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα. Έχω κάποιους εθελοντές, νέα παιδιά, φρέσκα, που εγώ πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share