Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Οριστικά τέλος από το Mega η Ελεονώρα Μελέτη: Υποψήφια στις Ευρωεκλογές η παρουσιάστρια!

Το κόμμα με το οποίο θα διεκδικήσει θέση

15 Απριλίου 2024 07:46
Οριστικά τέλος από το Mega η Ελεονώρα Μελέτη: Υποψήφια στις Ευρωεκλογές η παρουσιάστρια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άπαντες είχαν απορήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα για το πρόωρο «κόψιμο» της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι, που αναρωτήθηκαν με την υπερασπιστική της στάση προς το κανάλι, αναζητώντας κάποια λογική εξήγηση.

Τελικά λόγος υπάρχει κι αυτός είναι το γεγονός, ότι η παρουσιάστρια θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία. Το κυβερνητικό κόμμα αναμένεται να ανακοινώσει δέκα ακόμη υποψηφίους από τους συνολικά 42 και η Μελέτη είναι ανάμεσα σε αυτά τα άτομα, έχοντας άλλωστε απαντήσει θετικά στην πρόταση από το Μαξίμου.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει προκύψει, στο ψηφοδέλτια θα μπουν πρόσωπα με τοπικά και επαγγελματικά χαρακτηριστικά που μπορούν να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους σε συγκεκριμένες περιφέρειες και τις επαγγελματικές ομάδες από όπου προέρχονται. Πρόκειται για υποψηφίους από τη Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Αχαΐα και την Κεντρική Μακεδονία, ενώ θα υπάρχει εκπρόσωπος των αγροτών.

Έβγαλε στην φόρα το παρασκήνιο για τη Μελέτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είπαμε πολλά οι δυο μας - Πριν από την ανακοίνωση της είχε γίνει συζήτηση για...»

Η Ελεονώρα Μελέτη βλέπει την εκπομπή της πρόωρα να ολοκληρώνεται ελέω Ευρωεκλογών, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης αυτής και των επαφών της πρώτης με το Mega.

Το ρεπορτά επιβεβαιώθηκε και, μάλιστα, από την ίδια την Ελεονώρα Μελέτη, όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της.

«Είπαμε πολλά on και off the record. Χθες από το κανάλι ανακοινώθηκε σε όλη την ομάδα, το πάνελ και τους δημοσιογράφους, ότι λόγω των Ευρωεκλογών, η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα. Της είχε γίνει συζήτηση να μικρύνει η εκπομπή της, αλλά η ίδια θεώρησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Της είπαν να ξεκινάει περίπου στις 9, αλλά η ίδια θεώρησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό. Υπήρξαν κάποιες φωνές αντίδρασης», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Δεν είναι ούτε θυμωμένη, ούτε τίποτα. Έχει νιώσει την υποστήριξη του σταθμού και μετά το Πάσχα θα συζητήσουν τα μελλούμενα. Έχει όρο στο συμβόλαιό της να κάνει βραδινό, κάτι που την ενδιαφέρει κι από ότι κατάλαβα έχει πέσει στο τραπέζι και το 10-2. Η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει κανείς χωρίς δουλειά και απλήρωτος μέχρι το τέλος της σεζόν».

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου σε συνέχεια του ρεπορτάζ, η Ελεονώρα Μελέτη έχει δεχθεί πρόταση και για το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει.

Η on air επιβεβαίωση της Ελεονώρας

Η εκπομπή Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου, λόγω των ευρωεκλογών του Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (5/4) το πρωί η ίδια η παρουσιάστρια.

Συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και σχολιάζοντας τις φήμες ότι… κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά: «Το ρεπορτάζ σου έχει βάση, αλλά θα τα συζητήσουμε και θα απαντηθούν με τον καιρό».

«Ισχύει ότι ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος του Mega, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι όντως εχθές με απόφαση του σταθμού που μας ανακοινώθηκε σε πολύ καλό κλίμα ότι ολοκληρώνεται για φέτος η εκπομπή λόγω των ευρωεκλογών».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share