Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Όταν η Δανάη Μπάρκα... εκτέθηκε στον Γιάννη Μπέζο: «Ήρθε η μαμά μου και άρχισε να κάνει σαν ζουρλή...»

Το επικό περιστατικό με τη Βίκυ Σταυροπούλου

7 Μαΐου 2024 14:07
Όταν η Δανάη Μπάρκα... εκτέθηκε στον Γιάννη Μπέζο: «Ήρθε η μαμά μου και άρχισε να κάνει σαν ζουρλή...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα επικό σκηνικό αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα με πρωταγωνιστές την ίδια, τον Γιάννη Μπέζο και τη Βίκυ Σταυροπούλου, με τους τρεις να βρίσκονται, ανάμεσα σε άλλους, στο εξοχικό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και της Λίνας Πρίντζου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιάστρια βρέθηκε στην παρέα ηθοποιών στο Πήλιο, όπου επίσης εμφανίστηκαν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη και ήταν γύρω στα 50 άτομα.

Η αναφορά της Μπάρκα στο περιστατικό με Μπέζο και Σταυροπούλου

Όταν η παρουσιάστρια, που στην αρχή εμφανίστηκε συντετριμμένη, ρωτήθηκε στον αέρα του «Πάμε Δανάη» πως αντέδρασε ο Γιάννης Μπέζος, βλέποντάς τους να χορεύουν το Zari της Μαρίνας Σάττι που μας εκπροσωπεί στην Eurovision, είπε: «Κάποια στιγμή, πριν το Ζάρι, ήρθε η μαμά μου και άρχισε να κάνει τα δικά της και εγώ μιλούσα εκείνη την ώρα με τον Γιάννη Μπέζο. Λέγαμε πολύ σοβαρά θέματα, για το θέατρο, για το τι θα κάνει, αναλύαμε πράγματα… Μαγεμένη εγώ, όπως πάντα, από τον ίδιο.

Και έρχεται η μαμά μου, αρχίζει να κάνει σαν τη ζουρλή και της λέω “σεβάσου το ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει σκηνοθετήσει και θέλω να με σκηνοθετήσει ξανά, σε παρακαλώ, πήγαινε και χόρεψε στην άλλη γωνία”. Τι να κάνει, πήγε λίγο πιο ‘κει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share