Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Θυμάστε τη μικρή Λυδία από τους «Λατρεμένους μου Γείτονες»; Πρωταγωνίστησε σε νέα σειρά και δεν την αναγνώρισε κανείς!

Το υποκριτικό της ταλέντο ξεχωρίζει μέχρι σήμερα

19 Μαΐου 2024 12:38
Θυμάστε τη μικρή Λυδία από τους «Λατρεμένους μου Γείτονες»; Πρωταγωνίστησε σε νέα σειρά και δεν την αναγνώρισε κανείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τηλεοπτική Λυδία, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες" του Mega, μεγάλωσε και ασχολείται πλέον για τα καλά με την υποκριτική.

Πώς είναι σήμερα η χαριτωμένη μικρούλα; Ωστόσο, εξίσου "τρομακτική" είναι και η αλλαγή του Μιχαλάκη που πρωταγωνιστούσε στην ίδια σειρά, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα.

12 χρόνια μετά (το 2022), τη συναντήσαμε ξανά στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Φαμίλια".

Πώς είναι σήμερα η Μαρίτα Γαγάνη

Στη "Φαμίλια" η Μαρίτα Γαγάνη υποδύεται την Έλλη Αρμαούση, μία από τις 16χρονες δίδυμες κόρης της οικογένειας και υποδύεται μια Μαθήτρια Λυκείου, που ζει για το «φαίνεσθαι», τη μόδα και τα social media. Την ενδιαφέρει να τσατάρει με τις φίλες της, να ποστάρει το τέλειο story και να βγαίνει βόλτες. Για τα μαθήματα του σχολείου αδιαφορεί. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι δημοφιλής και cool.

Είναι σνομπ, ψώνιο και βασικά στην κοσμάρα της. Επίσης, είναι όμορφη. Και το ξέρει. Και το εκμεταλλεύεται πολύ με τα αγόρια. Συχνά, κοροϊδεύει την αδελφή της ότι είναι «φυτό», όπως και τον μικρό αδελφό της ότι είναι εκκολαπτόμενο σπασικλάκι.

Μαρίτα Γαγάνη
Μαρίτα Γαγάνη

Η Μαρίτα Γαγάνη μεγάλωσε, είναι μια κούκλα και αποδεικνύει πως πράγματι είναι ένα από τα παιδιά - θαύματα καθώς το υποκριτικό της ταλέντο πλέον δεν κρύβεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share