Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Καθηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής: «Ο Κρητικός πατέρας μου μόλις άκουσε ότι είμαι γκέι...»

Η εξομολόγηση του make up artist

19 Μαΐου 2024 15:10
Καθηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής: «Ο Κρητικός πατέρας μου μόλις άκουσε ότι είμαι γκέι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Παντελής Τουτουντζής στο περιοδικό «ΟΚ!» μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές της παιδικής του ηλικίας και τη σεξουαλικότητά του.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Παντελή Τουτουντζή

Ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφό του

«Αποφάσισα να ζήσω με αλήθεια στη ζωή μου. Τότε μίλησα στον αδελφό μου, τον Θανάση, είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος. Τον φωνάζουμε Νάσο, όπως και τον σύντροφό μου. Ήταν ο πρώτος που το έμαθε από την οικογένειά μας. Του μίλησα όταν τελείωνα το Δημοτικό. Ο αδελφός μου μόλις το άκουσε με πήρε αγκαλιά και μου είπε: “Είμαι μαζί σου. Στους γονείς θα το πούμε μαζί. Κι αν δεν σε αποδεχτούν, θα σε πάρω και θα φύγουμε. Θα δουλέψω εγώ για να μπορέσεις να κάνεις ό,τι θέλεις”. Και το εννοούσε. (Βουρκώνει.)

Διαβάστε επίσης: Παντελής Τουτουντζής: «Γεννήθηκα ένα γκέι παιδί στο Ηράκλειο της Κρήτης, έπρεπε να το αντιμετωπίσω»

Τότε ένιωσα πρώτη φορά την καρδιά μου να μαλακώνει. Ήταν σαν να με πήρε κάποιος από τον πόλεμο, με έβαλε σε μια σκηνή και περιποιήθηκε τα τραύματά μου. Πριν από όλα αυτά, η καρδιά μου ήταν σαν πέτρα. Το είπε εκείνος στους γονείς μας την ώρα του φαγητού. “Θέλουμε να σας πούμε κάτι. Ο μικρός είναι γκέι”. Ο πατέρας μου μόλις το άκουσε ζήτησε λίγο χρόνο και βγήκε από το σπίτι. “Πού θα πάει; Τι θα κάνει;” αναρωτήθηκα. Αναλάμβανα μεγάλη ευθύνη που δεν μου αναλογούσε σε εκείνη την ηλικία. Τελικά επέστρεψε μετά από λίγο και το συζήτησαν με τη μητέρα μου μόνοι τους», ανέφερε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ενώ πρόσθεσε: «Τους βγάζω το καπέλο. Απευθύνθηκαν σε κοινωνική λειτουργό και ζήτησαν βοήθεια. “Μπορώ να κάνω κάτι;” τη ρώτησε ο μπαμπάς μου. “Ναι. Να τον αγαπάτε” του απάντησε. “Δεσμεύομαι ότι αυτό θα κάνω” είπε εκείνος. Δεν ήθελα να είμαι ένα παιδί που θα κρύβεται. Ένιωθα ότι αν δεν ξέρει η μάνα σου και ο πατέρας σου ποιος είσαι, πού πας; Πώς θα παλέψεις για όλα τα υπόλοιπα που έρχονται μετά από αυτό;», είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share