Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Λευτέρης Πανταζής: «Με φάγανε όταν είπα το Breathless, ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε;» (video)

Το παράπονο του λαϊκού τραγουδιστή

19 Μαΐου 2024 13:11
Λευτέρης Πανταζής: «Με φάγανε όταν είπα το Breathless, ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε;» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη συνεργασία του με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και την άποψή του για εκείνη μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο λαϊκός τραγουδιστής, αρχικά, αποκάλυψε τη γνωριμία του με την τραγουδίστρια: «Αυτή η γνωριμία και η φιλία κρατάει χρόνια. Πριν πολλά χρόνια είχα κάνει μια παραγωγή στο Γυάλινο Θέατρο στη Συγγρού μαζί με τη Σάττι, την Κόνι Μεταξά και τον Τάσο Ξιαρχό. Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παραγωγή αυτή πριν 10 χρόνια, τώρα είναι πρωταγωνιστές. Έβαλα καλό "λάδι"».

Δείτε επίσης: Ατελείωτος «χείμαρρος» ο Τσαλίκης για τη Σάττι: «Άντε από δω τσουτσέκια! Βγήκε 11η και μιλάει! Η Παπαρίζου δηλαδή τι έπρεπε να κάνει;»

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς έγινε η τωρινή συνεργασία τους: «Η Μαρίνα τότε έλεγε τις "Κούπες", μου άρεσε πάρα πολύ και της είχα πει να της κάνω την παραγωγή εγώ. Είχαμε χαθεί, με ξαναπήρε πριν την Eurovision και μου πρότεινε να συμμετέχω στο δεκάλεπτο κομμάτι που ετοίμαζε. Τα συμφωνήσαμε, είπα τα κομμάτια μου και μόλις τέλειωσε η Eurovision την άλλη μέρα κυκλοφόρησε το "MIXTAPE”. Γίνεται χαμός, απ' ό,τι μου λένε γίνεται χαμός».

Πάνω στο κομμάτι, πρόσθεσε: «Είναι πολύ μόδα το concept του δεκαλέπτου. Εμείς πάντα επηρεαζόμαστε από τους ξένους, από τα ξένα ακούσματα, το κομμάτι είναι μπροστά. Αυτό είναι η Σάττι, κάνει κάτι διαφορετικό».

Παράλληλα, σχολίασε την κριτική που είχε δεχτεί ο ίδιος στο παρελθόν: «Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι λίγο τρελοί, να δοκιμάζουν πράγματα. Επικρίθηκα πολύ όταν είχα πει το "Breathless”. Με φάγανε εκεί, έγινε χαμός. Και είπα και εγώ "ένας Άγγλος τα ελληνικά τραγούδια πώς θα τα έλεγε;"».

Τέλος, για τον μουσικό διαγωνισμό σχολίασε: «Το καλό θα ήταν η Eurovision να είναι μόνο μουσικό γεγονός, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το έχουν πολιτικοποιήσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share