Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Η Ναταλία Γερμανού «έβγαλε στη σέντρα» τη Μαρίνα Σάττι: «Είχε πολύ ισχυρή άποψη και δεν παρουσιάστηκε η πρόταση του Φωκά Ευαγγελινού» (video)

«Ήταν στενοχωρημένος, δε θα το κρύψω...»

19 Μαΐου 2024 16:28
Η Ναταλία Γερμανού «έβγαλε στη σέντρα» τη Μαρίνα Σάττι: «Είχε πολύ ισχυρή άποψη και δεν παρουσιάστηκε η πρόταση του Φωκά Ευαγγελινού» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Φωκά Ευαγγελινό είχε η Ναταλία Γερμανού και δε θα γινόταν να μην τον ρωτήσει για την φετινή Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» πως η πρόταση που είχε ο ίδιος για την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής δεν παρουσιάστηκε με τον τρόπο που ήθελε ο ίδιος, καθώς η τραγουδίστρια, ως μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα είχε τη δική της άποψη.

Δείτε επίσης: «Κεραυνοί» Νίκου Μάνεση στη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε! Πήγαινε στο ξενοδοχείο να...»

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος, δε θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα, επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πώς ήθελε να παρουσιαστεί το act του "Ζάρι" στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα.

Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πως ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά», εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share