Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Οικονομικό «ντεμαράζ» Κώστα Λεφάκη: Φουσκώνει το πορτοφόλι Αιγόκερων και 2 ακόμη ζωδίων!

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις

19 Μαΐου 2024 14:59
Οικονομικό «ντεμαράζ» Κώστα Λεφάκη: Φουσκώνει το πορτοφόλι Αιγόκερων και 2 ακόμη ζωδίων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Ευχής έργον οι εξελίξεις της ημέρας (19/05) για τρία ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Ο αστρολόγος μίλησε για οικονομικό ντεμαράζ που θα βιώσουν κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, ενώ άλλοι θα είναι αρκετά άτυχοι αυτή την Κυριακή. Ποιοι ευνοούνται άμεσα και ποιοι θα θέλουν να ξεχάσουν αυτή τη μέρα;

Παράλληλα, «χρυσός ρεφενές» από την Άση Μπήλιου: Πιάνουν το ΛΟΤΤΟ Ταύροι, Παρθένοι και...

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αν θέλετε να ισορροπήσετε τα έσοδα και τα έξοδα σας πρέπει να φερθείτε με συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε προς το παρόν να μην ενδώσετε στην τάση καταναλωτισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος αυτή διαγράφεται πολύ αισθησιακή, πέρα από τις καθημερινές υποθέσεις που σας απασχολούν. Φροντίστε να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις δεν μπορούν να αλλάξουν

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασχοληθείτε επιτέλους με την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και αφήστε τα «πρέπει». Ενδιαφέρουσες συναντήσεις σας χαρίζουν ενθουσιασμό και τρυφερότητα.

Κώστας Λεφάκης
Κώστας Λεφάκης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο τομέας της δημιουργίας και των αισθηματικών επιδιώξεων στο προσκήνιο, καθώς αρχίζει μια νέα εποχή ή μια νέα φάση στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Το χαμόγελο είναι «μεταδοτικό», φροντίστε να το χρησιμοποιήσετε. Αποφασίστε να αλλάξετε τη μέχρι τώρα πορεία σας και αν νιώθετε έτοιμοι για αυτό δεν χρειάζεται να το αναβάλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εποχή είναι δύσκολη και κουραστική. Καιρός να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την υγεία σας, ελέγξτε το βάρος σας και μην καταναλώνετε άσκοπα ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό και τον εκνευρισμό σας αν σήμερα ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης δεν θέλει ή δεν μπορεί να σας καταλάβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος στους Ιχθύς αλλά και ο Δίας στα πρόθυρα των Διδύμων, σας καλούν να εκφραστείτε όχι μόνο σε πνευματικό, αλλά και σε υλικό επίπεδο. Μη διστάσετε, λοιπόν, να ακολουθήσετε την έμπνευσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούργια ανοίγματά σας περιμένουν κάτω από την επίδραση του Ερμή από τον Ταύρο, αρκεί εσείς να επεξεργαστείτε τις προοπτικές που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Οριοθετήστε τις σχέσεις για να γίνουν καλύτερες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας φέρνει ανανέωση και καινούριες κατακτήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχετε υπόψη σας όμως, ότι η καθημερινή πορεία του Μαΐου δεν είναι εύκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κερδίστε τις εντυπώσεις στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον και δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ερμής σας βοηθά να ολοκληρώσετε προτάσεις που σας γίνονται. Εσείς φροντίστε να βρίσκεστε σε εγρήγορση για να μπορέσετε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share