Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

«Ανάσα ζωής» για τον Απόστολο Γκλέτσο: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα, δε με εξέθεσε...» (video)

«Δεν το έχω μετανιώσει...»

19 Μαΐου 2024 15:51
«Ανάσα ζωής» για τον Απόστολο Γκλέτσο: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα, δε με εξέθεσε...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μιλώντας για την πορεία της ζωής του.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πολιτικός αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει, στην πολιτική του θητεία, αλλά και τις επιλογές που μετάνιωσε.

«Στους άνδρες είναι άλλα αυτά που θέλουν να περνάνε προς τα έξω, όχι τόσο η εμφάνιση. Θέλουν να περνάει ο χαρακτήρας τους, ότι τα καταφέρνουν στη δουλειά, το status. Στερεότυπο ναι ή όχι, αυτό συμβαίνει με τον άνδρα.

Δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση, τον ενδιαφέρει το status, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, αν έχει “ίσκιο” που έλεγαν οι παππούδες. Αυτό είναι που τον κάνει να χαίρεται και να λέει στον εαυτό του “Οκ, καλά πάμε”», δήλωσε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στον συνονόματο παππού του, για τον οποίο δήλωσε: «Ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε όλες τις ευθύνες. Δε βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, επειδή κάποιοι έλεγαν ότι έπαιζα στην τηλεόραση. Βεβαίως, ισχύει κι αυτό, αλλά δε βγήκα γι’ αυτό, αλλά γιατί ήμουν εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου.

Δείτε επίσης: «Ανάσα ζωής» για τη Δήμητρα Λιάνη: «Η μπομπονιέρα του γάμου με τον Ανδρέα πουλήθηκε για...»

Πήγα εκεί αριστερός από το ΚΚΕ, οι τρεις δήμοι δεξιοί, με λίγο ΠΑΣΟΚ, αλλά ήμουν ο εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου και με εμπιστεύτηκαν. Δεν έχασα ποτέ. Για να φύγω δύο τετραετίες με 68% νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Και για να πάρω δύο φορές την Περιφέρεια νομίζω κάτι λέει αυτό».

Οι δουλειές που μετάνιωσε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε στη συνέχεια: «Δε με χρησιμοποίησαν ποτέ με κακή πίστη και ποτέ κανένας δε με άφησε ξεκρέμαστο, δε μου έδωσαν έναν ρόλο και με πέταξαν, με δίδαξαν όλοι, όπως φυσικά και οι δύο μεγάλοι μου δάσκαλοι, που είναι ο Σταμάτης Φασουλής και ο Μανούσος Μανουσάκης.

Τους χρωστάω όλη μου την καριέρα, και την πολιτική, γιατί με βοήθησαν κι εκεί. Όπως με χρησιμοποίησε στη δουλειά του, δε με εξέθεσε, με δίδαξε πώς θα μιλήσω».

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα σχεδόν. Μετάνιωσα μόνο για κάποια πράγματα που μου πρότειναν και δεν τα έκανα στο θέατρο. Είπα “όχι” ξεκάθαρα για τα χρήματα. Δεν πήγα στην Επίδαυρο και έκανα σίριαλ, γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα. Δεν ήταν μόνο για εμένα», κατέληξε όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share