Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Στα «πατώματα» η Ελένη Μενεγάκη: Ανοίχτηκε ευθέως για τον Ματέο Παντζόπουλο

Εξομολόγηση που θα συζητηθεί

19 Μαΐου 2024 10:28
Στα «πατώματα» η Ελένη Μενεγάκη: Ανοίχτηκε ευθέως για τον Ματέο Παντζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικούς μήνες και με αφορμή την θεατρική παράσταση On Ego, την οποία σκηνοθετούσε, ο Γιάννης Νταλιάνης έθεσε μια ερώτηση στην Ελένη Μενεγάκη, γεγονός που αποτέλεσε αφορμή για την παρουσιάστρια να προχωρήσει στην πλέον προσωπική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο που έχει κάνει ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε επίσης: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Οι βέρες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που δε βγήκαν στο γάμο τους (photo)

«Ένα ερώτημα βασανίζει την σύζυγο στο έργο, ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που θα μπορούσα να στο θέσω σε άλλη φάση. Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις άλλη μία ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο που είσαι τώρα ή μία ζωή είναι αρκετή;», ρώτησε ο Γιάννης Νταλιάνης και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε:

«Εάν με ρωτάς, νομίζω ότι πάνω κάτω την ίδια απάντηση θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα και είναι καλά, νομίζω πως ναι. Θα σου πω κάτι που κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση, αλλά…

Θα σου πω ότι στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν πολλές στιγμές που του λέω σε πολύ προσωπικές μας στιγμές «Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί! Θα ψάξω να σε βρω». Δηλαδή, μου είπες κάτι, το οποίο εγώ το συζητάω μαζί του».

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

«Καταστράφηκα...» - Τραγικές ώρες για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια σε έναν ευτυχισμένο γάμο, που πέρασε και τις δυσκολίες του, με τον δεύτερο να έρχεται κάποια στιγμή στα όρια, απαρηγόρητος με τις εξελίξεις.

Ήταν προ πενταετίας, όταν το κλίμα στα Μελίσσια ήταν πολύ βαρύ και ο Μάκης δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα. Το χαμόγελο είχε χαθεί από τα χείλη του και η Ελένη έπαθε σοκ με το που τον είδε.

«Καταστράφηκα!», φώναζε. Ο Ματέο Παντζόπουλος βρισκόταν στα Άχλα μέχρι πριν από λίγες ημέρες, αλλά ο τόπος, στο παραμυθένιο σπίτι τους στην Άνδρο, δεν τον χωρούσε.

Κι αυτό συνέβαινε για πρώτη φορά από τη μέρα που δημιούργησε το δικό του παράδεισο στο λατρεμένο του νησί, την Άνδρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share