Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Κράξιμο Θανάση Αλευρά για τη Eurovision - «Ούτε εμένα μ'αρέσουν οι...»

Γιατί τόσος θυμός;

19 Μαΐου 2024 10:41
Κράξιμο Θανάση Αλευρά για τη Eurovision - «Ούτε εμένα μ'αρέσουν οι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιλώντας στη RealLife ο Θανάσης Αλευράς απαντά στη σκληρή κριτική που ασκήθηκε στον ίδιο και τον Ζερόμ Καλούτα όσο αφορά την παρουσίαση της Eurovision 2024, ενώ ξεκαθαρίζει και για το θέμα της αμοιβής από την ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Δεν άντεξε άλλο η Κατερίνα Καινούργιου με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά...»

«Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», σημειώνει ο Θανάσης Αλευράς.

Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς

Αυτό που καταλόγισαν στον Ζερόμ Καλούτα ήταν ότι είπε τον Άγιο Μαρίνο νησιωτικό κράτος…

«Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα», απαντά χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τα πολυσυζητημένα λάθη.

«Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;», σημειώνει σε άλλο μέρος ο Θανάσης Αλευράς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share