Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Δεν άντεξε άλλο η Κατερίνα Καινούργιου με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά...»

Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα

15 Μαΐου 2024 16:16
Δεν άντεξε άλλο η Κατερίνα Καινούργιου με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε το παρών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», o οποίος παραδέχτηκε πως ήταν λάθος το σχόλιο που έκανε για τον Θανάση Αλευρά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την μετάδοση της Eurovision από την ΕΡΤ δήλωσε ότι:

«Η ΕΡΤ φταίει για τα κριτήρια τα οποία εφάρμοσε για να τους επιλέξει. Η ΕΡΤ είπε «Θα πάω σε έναν δικαιωματιστικό πολυπολιτισμικό διαγωνισμό, οπότε ποιος θέλω να μας εκπροσωπήσει; Θέλω μας εκπροσωπήσει κάποιος επαγγελματίας παρουσιαστής; Όχι. Θέλω να με εκπροσωπήσουν κάποιοι οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα ταυτοτικά χαρακτηριστικά» και είναι απολύτως σεβαστά, το λέω από την αρχή ούτως ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις «τα οποία ταιριάζουν σε αυτόν τον διαγωνισμό». Δηλαδή, ότι ο κύριος Αλευράς παρουσίασε το pride και ότι ο κύριος Καλούτα είναι μαύρος».

«Θα σου το πω ειλικρινά. Γιατί το είπες αυτό χθες; Ειλικρινά στεναχωρήθηκα και σου το λέω με σεβασμό. Το «μαύρος» το λέμε κανονικά αλλά με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι; Ποτέ δεν έχει μιλήσει ο ίδιος για τη σεξουαλικότητά του», του είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, ζητώντας από τον δημοσιογράφο να επανατοποθετηθεί.

«Αυτό ήταν το φάουλ μου και το μόνο πράγμα για το οποίο απολογούμαι. Ζητάω συγγνώμη ξεκάθαρα. Έχει συνδεθεί όμως με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως παρουσιαστής του Pride. Η ΕΡΤ τους επέλεξε για έναν διαγωνισμό διαφορετικότητας. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας τα τελευταία 10-15 χρόνια», απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προκαλώντας ένταση στην εκπομπή.

«Τι ομοφοβικά σχόλια είναι αυτά;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρατηρεί: «Παιδιά, τι ακούω; Τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Πιστεύεις δηλαδή ότι τον Ζερόμ τον πήραν από την ΕΡΤ επειδή είναι μαύρος;».

«Ναι, το πιστεύω», παραδέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και οι τόνοι ανέβηκαν έντονα στο πάνελ της εκπομπής με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα ξεσπά «πες έκανα λάθος και βάλει μια τελεία. Αλλά εσύ συνεχίζεις!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share