Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Ανατροπή με την υγεία του Γιώργου Μαρίνου

Τι συμβαίνει;

29 Δεκεμβρίου 2021 12:57
Ανατροπή με την υγεία του Γιώργου Μαρίνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει σχετικά με την υγεία του Γιώργου Μαρίνου, με φίλο του ιστορικού παρουσιαστή να αναφέρεται στην τρέχουσα κατάστασή του.

Ο στενός φίλος του, Βασίλης Θωμάκος, επικοινώνησε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και επεσήμανε, ότι όσα γράφτηκαν εσχάτως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απεναντίας, ο Μαρίνος χαίρει άκρας υγείας και παρακολουθεί τηλεόραση κανονικά.

«Μένει μαζί μας, είμαστε όλη μέρα μαζί. Καθένας γράφει ό,τι θέλει. Όσα έχουν γραφτεί για το θέμα, είναι ψέμματα. Βλέπει κανονικά τηλεόραση, από ταινίες ξένες και ελληνικές μέχρι ειδήσεις».

Εκεί μένει ο Γιώργος Μαρίνος

Ο Σταμάτης Φασουλής, νωρίτερα, είχε αναφέρει πού μένει ο παρουσιαστής, ο οποίος και έχει αποσυρθεί παντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι είναι καλά και χαίρομαι πάρα πολύ», είπε ο σκηνοθέτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share