Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έχει μήνες να μιλήσει με τη μητέρα του, υποστηρίζει τις κόρες της» (video)

«Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο»

24 Μαΐου 2024 12:41
Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έχει μήνες να μιλήσει με τη μητέρα του, υποστηρίζει τις κόρες της» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Μαζωνάκης ύστερα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε στην αδερφή του, Βάσω, για την περιουσία του.

Η εκπομπή «Fay’ s Time» σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστη, με τον Χάρη Λεμπιδάκη για πρώτη φορά να αναφέρει – σύμφωνα με πληροφορίες του – πως ο τραγουδιστής έχει αποστασιοποιηθεί και από τη μητέρα του.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή: «Η Μαρία Μαζωνάκη είναι υπέρ της αδερφής της. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια και δεν έχει σχέσεις και με τη μητέρα του, κυρία Κλειώ. Είναι περίπου 8 με 10 μήνες που δε μιλάει με τη μητέρα του και είναι επιλογή του να έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει».

«Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα», ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share