Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Κώστας Λεφάκης: Ξεχειλίζουν από χρήμα οι τσέπες για Ταύρους, Κριούς κι άλλο 1 ζώδιο! 7ημέρο φωτιά

Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη

16 Ιουνίου 2024 23:00
Κώστας Λεφάκης: Ξεχειλίζουν από χρήμα οι τσέπες για Ταύρους, Κριούς κι άλλο 1 ζώδιο! 7ημέρο φωτιά
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια Κώστας Λεφάκης: Τίγκα χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη!Ο έμπειρος αστρολόγος προειδοποιεί τους Ταύρους, τους Κριούς και ένα ακόμη ζώδιο για οικονομικές ανασφάλειες, μέσω του elle.gr για τη νέα εβδομάδα.

Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για καθένα από τα 12 ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης έχει όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Ζώδια εβδομάδας - Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να μην κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αυτή την περίοδο και μην υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Εξοπλιστείτε με υπομονή για το σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Πάρτε σήμερα περισσότερες πρωτοβουλίες και προσπαθήστε να δώσετε λίγο χρώμα στην καθημερινότητα σας. Ένας σωστός προγραμματισμός επίσης θα βοηθούσε.

Κώστας Λεφάκης: Ξεχειλίζουν από χρήμα οι τσέπες για Ταύρους, Κριούς κι άλλο 1 ζώδια! 7ημέρο φωτιά

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εντάσεις σήμερα στην εργασία και γενικά στις σχέσεις σας θα σας καθηλώσουν και θα σας «πνίξουν». Πορευτείτε με γνώμονα την αυτοσυγκράτηση και την υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκπλήξεις θα έχετε σήμερα στην ερωτική σας ζωή, και όχι απαραίτητα ευχάριστες. Η χτεσινή Πανσέληνος επιδεινώνει κάπως τις καταστάσεις με τον σύντροφο σας.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε «χρυσό πουγκί» η Λίτσα Πατέρα: Μέρες αφθονίας για Ταύρους, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

ΛΕΩΝ
Η διάθεση σας σήμερα παρουσιάζεται βελτιωμένη και οι εσωτερικές πιέσεις χαλαρώνουν. Έχετε την αίσθηση ότι όλα σας πάνε καλά. προσέξτε όμως να μην παρασύρεστε από ενθουσιασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένταση επικρατεί σήμερα σε διαπραγματεύσεις και συναλλαγές. Προσέξτε πολύ κάποιους ανθρώπους που δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανοδική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ
Θα χρειαστεί σήμερα να κινηθείτε περισσότερο στο παρασκήνιο προκειμένου να κλείσετε συμφωνίες και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Βρεθείτε με φίλους για ένα ευχάριστο βράδυ.

Κώστας Λεφάκης: Ξεχειλίζουν από χρήμα οι τσέπες για Ταύρους, Κριούς κι άλλο 1 ζώδια! 7ημέρο φωτιά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας μέχρι στιγμής ήταν και για εσάς δύσκολος αλλά η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή. Η καλή σας τύχη θα ευνοήσει τον τομέα της επικοινωνίας και του έρωτα.

Διαβάστε επίσης: «Ουράνιο σοκ» από την Άση Μπήλιου: Κατεβασιά τύχης για Ταύρους και 2 ακόμη ζώδια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθήστε σήμερα να κινηθείτε περισσότερο έντονα, έξυπνα και αποτελεσματικά στο κοινωνικό σας περιβάλλον και δείτε τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια τάση για απομόνωση θα σας διακρίνει σήμερα και κάποιο λάθος ενδέχεται να σας κάνει να πελαγώσετε. Μην είστε βιαστικοί σε συμπεράσματα ή στις σχέσεις σας.

Κώστας Λεφάκης: Ξεχειλίζουν από χρήμα οι τσέπες για Ταύρους, Κριούς κι άλλο 1 ζώδια! 7ημέρο φωτιά

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης φέρνει σήμερα τη ζωτικότητα και την ενεργητικότητα σας στο μάξιμουμ. Δείχνετε ιδιαίτερα αποφασιστικοί να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσοχή σήμερα ώστε να μην δείξετε αλαζόνες στο περιβάλλον σας και αποφύγετε όσο μπορείτε τους εκνευρισμούς και τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share