Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Τάσος Ξιαρχό: «Μπορώ να συγχωρήσω και τον δολοφόνο της μητέρας μου μέσα σε 5 λεπτά, επειδή είμαι Κριός» (video)

«Ό,τι και να μου έχει συμβεί στη ζωή μου το αγαπώ»

16 Ιουνίου 2024 14:19
Τάσος Ξιαρχό: «Μπορώ να συγχωρήσω και τον δολοφόνο της μητέρας μου μέσα σε 5 λεπτά, επειδή είμαι Κριός» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Αποκαλυπτικός και εξομολογητικός ήταν ο Τάσος Ξιαρχό στην κουβέντα που έκανε με τη Δάφνη Καραβοκύρη, για τις ανάγκες του Sex Podcast της στο Youtube.

Ο γνωστός χορογράφος, ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε στους γονείς του, τη γιαγιά του και τον παππού, καθώς επίσης και στο πώς η ομοφυλοφιλία αντιμετωίζεται από την ελληνική κοινωνία.

Τάσος Ξιαρχό: «Μπορεί ο πατέρας μου να είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος»

«Πιστεύω ότι η γενιά του πατέρα μου είχε παρά πολλούς ομοφυλόφιλους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να κάνουν οικογένεια και παιδία ή να έχουν ερωτική συνεύρεση με γυναίκα, γιατί έτσι πρέπει, όταν περνούν τα χρόνια και δουν ότι τους λείπει αυτό που πραγματικά θέλουν, θα βγει από μέσα τους βία. Γι’ αυτό στην εποχή μας βλέπουμε πολλούς παντρεμένους να ξεφεύγουν μετά από κάποια στιγμή και να γίνονται όχι απλά γκέι αλλά παθιασμένοι γκέι. Μπορεί ο πατέρας μου να είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος, αλλά δεν το εύχομαι. Είναι κρίμα να μη ζεις αυτό που θες να ζήσεις», ανέφερε σε κάποιο σημείο της κουβέντας ο Τάσος Ξιαρχό.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Αναδιώτης: «Δεν υπάρχει ωραιότερο από την προγαμιαία παρθενία - Έγκλημα να στερείς από τα παιδιά τη μαμά και τον μπαμπά τους»

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Είμαι Κριός, μπορεί να σπάσουμε το δωμάτιο και σε 5 λεπτά να σου πω "πάμε για καφέ;". Είναι έτσι το είναι μου! Μπορώ να συγχωρήσω και τον δολοφόνο της μητέρας μου μέσα σε 5 λεπτά, επειδή ό,τι και να μου έχει συμβεί στη ζωή μου το αγαπώ, γιατί αν δεν το αγαπήσω θα το φοβηθώ και ό,τι και να μου συμβεί το παίρνω παρέα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share