Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Σήκωσε τα χέρια ψηλά ο Γιώργος Μαζωνάκης απέναντι στην αδερφή του: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση» (video)

Η θέση του τραγουδιστή

24 Μαΐου 2024 11:18
Σήκωσε τα χέρια ψηλά ο Γιώργος Μαζωνάκης απέναντι στην αδερφή του: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη αναφορικά με τη δικαστική διαμάχη που άνοιξε με την αδερφή του, ξεκαθάρισε ένας πολύ καλός φίλος του τραγουδιστή, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στενοχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Έχει γίνει κάτι παρόμοιο (στο παρελθόν) και ίσως και πιο βαρύ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα βρουν.

Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Γιατί ο σκοπός ήταν να μπορέσει, να τον πείσει να έχει τη διαχείριση.

Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρυσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στενοχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», είπε ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Πρωινό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share